Airblaster snowboardbekledning

Airblaster snowboardklær

Velkommen til den fantastiske verdenen av Airblaster snowboardklær. Så vidt vi vet, er Airblaster det eneste selskapet som eies og drives av en gruppe snowboardkjørere. Så dette passer perfekt til vårt smug på Snowboards.no.

Selskapet er basert i Oregon, USA, og herfra betjener de hele verden med klær av høy kvalitet der moro, frihetsfølelse og et generelt godt produkt til en god pris står høyt på prioriteringslisten.

airblaster kleding

Airblaster Ninja-drakt

De mest gjenkjennelige produktene fra Airblaster er selvfølgelig Airblaster Ninjadressene. Dette 1-delte underlaget gir enestående komfort og varme. Du kommer aldri mer til å ha bar rygg når du bøyer deg forover eller setter deg ned i skiheisen. Jeg hører du tenker, men er ikke en 1-delt dress veldig upraktisk? Hva om jeg må på toalettet? Det har de selvfølgelig tenkt på. Med 350° glidelås har du all den plassen du kan ønske deg! Alle Ninja-dressene er utstyrt med 4-veis stretch slik at klærne beveger seg i alle retninger.

Airblaster snowboardjakker og snowboardbukser

Disse snowboardkjørerne fra USA lager gode snowboardjakker og -bukser med høye tekniske krav for enhver lommebok og ethvert ønske. Hele sortimentet er delt inn i 3 linjer.

  1. Beast-serien omfatter skalljakker, one suits og bib pants med høye tekniske krav. Tenk 3-lags system, 30k vannsøyle og helt vind- og vanntett.
  2. Glacier-serien er en tøff serie med et bredt utvalg av fôrede jakker, bukser og heldresser. Med en vannsøyle på 15K og helt vindtett.
  3. Freedom-serien, en tøff serie med fôrede jakker og skalljakker, tøffe smekker og heldresser med en vannsøyle på opptil 10K.

airblaster snowboad kleding

#Staywild med Airblaster

De står for at du skal få så mye moro og tilfredsstillelse ut av dagene i bakken som mulig. #Staywild er mottoet deres. Dagene i bakken er ofte begrenset. Så når du er i bakken, må alt bare være riktig, og du bør ikke rote med klær som bokstavelig talt etterlater deg ute i kulden.

Airblaster prøver å kunne tilby et fint sett for alle som passer til alles behov. De har også en fin kolleksjon av tilbehør, inkludert luer og halsvarmere (Buff).

Airblaster Bestill snowboardklær online på Snowboards.no

Har du allerede sett en kul jakke du kunne tenke deg å dra ut i snøen med? Blir det en anorakk som Airblaster Trenchover Jacket med en matchende snowboardbukse som Airblaster Elastic Boss Pant? Med denne kombinasjonen kan du definitivt bli sett i bakken. Og hva med en komfortabel Freedom Bib-bukse? Denne buksen bæres på skuldrene. Den holder magen og ryggen varm. Et komfortabelt sett med termoklær under jakken sørger for god bevegelsesfrihet samtidig som du alltid er varm nok.

Kombiner dette settet med en av de fantastiske Ninjadraktene, så fryser du aldri mer! Bestill ditt favorittplagg på Airblaster trygt og raskt på nettstedet vårt. Vi sender bestillingen gratis til deg. Hvis du bestiller før kl. 17.00, blir pakken overlevert til PostNL samme dag. Er størrelsen feil eller ønsker du en annen farge? Det er ikke noe problem. Du kan alltid returnere pakken innen 14 dager.

Vil du heller besøke oss for å prøve eller se hele Airblaster -kolleksjonen? Du er hjertelig velkommen til å ta en titt på kolleksjonen vår av snowboards og snowboardklær i snowboardbutikken vår i Oldenzaal.

airblaster kleding wintersport