Airblaster snowboardbukse

Airblaster Kjøp snowboardbukser

Leter du etter en snowboardbukse av høy kvalitet som får deg til å skille deg ut fra mengden? Ta en titt på våre Airblaster snowboardbukser. Airblaster er et stort amerikansk merke og det eneste selskapet som eies og drives av ekte snowboardkjørere. Derfor produserer de Airblaster snowboardbukser.

Merket er basert i Airblaster er basert i Oregon, hvorfra de betjener hele verden med snowboardbukser av høy kvalitet som fokuserer på å ha det gøy, føle seg fri og et generelt godt produkt til en god pris.

airblaster snowboard broeken

Airblaster snowboardbukser i forskjellige stiler.

Airblaster lager forskjellige typer snowboardbukser i ulike prissegmenter for alle målgrupper. Kolleksjonen Airblaster kan deles inn i tre stilarter.

  1. Beast-serien inneholder skallbukser med høye tekniske krav. Tenk på et 3-lags system, 30k vannsøyle og helt vind- og vanntett.
  2. Glacier-serien er en tøff serie med et bredt utvalg av fôrede snowboardbukser med en vannsøyle på 15K og helt vindtett.
  3. Freedom-seriener en kul serie med polstrede snowboardbukser med en vannsøyle på opptil 10k.

airblaster snowboardbroeken

#Staywild med Airblaster bukser

Airblaster står for å få mest mulig moro og glede ut av dagene i bakken. #Staywild er mottoet deres her. Dagene i bakken er ofte begrenset. Så når du er i bakken, skal alt sitte som det skal, og du skal ikke rote med snowboardbukser som bokstavelig talt lar deg stå ute i kulden.

Airblaster Bestill snowboardbukser på nettet

Har du allerede fått øye på en kul Airblaster snowboardbukse? Da kan du bestille den raskt og enkelt online på snowboards.no. Vil du heller se Airblaster buksene personlig? Selvfølgelig kan du det! Kom innom snowboardbutikken vår for å se hele kolleksjonen. Airblaster kolleksjon

airblaster snowboardpant