Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Amplifi MKX Pant er flaggskipet blant kollisjonsbuksene, med det ypperste innen beskyttelse og ytelse. Den slanke designen gjør at du kan utføre bevegelser uanstrengt og med enestående bevegelsesfrihet. Denne buksen er designet for å beskytte, støtte og holde deg oppstemt uansett hvilke utfordringer du møter i bakken.

Lav-Stealth-design med lav profil

MKX Pant har en lav profil og et skjult--design som gjør at du kan bevege deg fritt og uhindret. Enten du står på snowboard eller ski, gir denne buksen diskret beskyttelse uten å bli for stor.

Celleskum av høy kvalitet

MKX Pant har celleskum av høy kvalitet som absorberer støt og slag og beskytter kroppen mot harde landinger og fall. Denne beskyttelsen er strategisk plassert for å beskytte de mest utsatte områdene.

Svette-Svettetransporterende Miharo 6+-paneler

Buksen har Miharo 6+-paneler som transporterer bort fuktighet og sørger for en behagelig og tørr opplevelse, selv under intense aktiviteter. Disse panelene har også antibakterielle og lukthemmende egenskaper for langvarig friskhet.

CE--merking

MKX Pant er CE--merket, noe som betyr at den oppfyller strenge standarder for helse, miljø og sikkerhet. Dette er obligatorisk for visse produkter som selges innenfor EØS-området, og bekrefter produktets kvalitet og sikkerhet.

Flatlock-sømmer

Flatlock-sømmene er sterke, fleksible og forhindrer gnagsår og irritasjon på huden. De sikrer slitestyrke og komfort, selv under lange dager på fjellet.

Kort sagt gir Amplifi MKX Pant uovertruffen beskyttelse, komfort og ytelse for actionfylte dager i bakken. Buksen er designet for seriøse snowboard- og skikjørere som krever topp ytelse og ikke vil gå på akkord med beskyttelsen.

Technical specifications
 Amplifi MKX Pant Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte utøverne uten at det går ut over ytelsen.

Luftsirkulasjon

Air Circulation er Amplifi's spesialdesignede ventilasjonssystem for temperaturkontroll.

CE-merking

CE--merket viser at produktet oppfyller strenge standarder for helse, sikkerhet og miljøvern. Det er obligatorisk for visse produkter som selges innenfor EØS-området.

Ikke-Sklisikkert grep

Non-Slip Grip sørger for perfekt passform med ekstra silikon eller skum som er preget på åpningene. Det holder også utstyret på plass for maksimal komfort og beskyttelse.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.