Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Amplifi Reactor Waistcoat er en kraftfull kombinasjon av stil, komfort og sikkerhet, designet for å gi erfarne snowboard- og skikjørere den beskyttelsen de trenger. Denne vesten har full ryggbeskyttelse med en superlett, ventilert EXOFLEX-ryggbeskyttelse (EN1621-2: nivå 1), slik at du kan kjøre i bakken med full selvtillit.

Strategisk integrerte 4-veis stretchpaneler

Det som virkelig skiller Reactor-vesten fra mengden, er de strategisk integrerte 4-veis stretchpanelene. Det betyr at denne vesten tilpasser seg perfekt uansett kroppsfasong og kjørestilling. Uansett om du kjører freestyle, freeride eller piste, kan du være trygg på at Reactor-vesten alltid vil gi deg riktig passform og komfort.

Det justerbare midjebeltet sørger for perfekt passform. Du kan justere stroppen slik at den passer til kroppsformen og preferansene dine, slik at vesten alltid sitter godt på plass, selv under intense utforkjøringer.

Full beskyttelse av ryggen

Full ryggbeskyttelse med den lette og ventilerte EXOFLEX-ryggbeskytteren (EN1621-2: nivå 1) gir den ultimate beskyttelsen for et av de mest utsatte områdene på kroppen. Ryggbeskytteren er designet for effektivt å absorbere støt og slag, og tåler gjentatte støt.

Lett konstruksjon

Reactor-vesten er designet med en lettvektskonstruksjon som er ideell for vintersport. Materialet og designet er optimalisert for maksimal komfort og beskyttelse uten unødig belastning på kroppen.

Pustende design

Vesten har et pustende design med spesialdesignet ventilasjon som regulerer temperaturen. Dette sikrer at du holder deg avkjølt og komfortabel under anstrengende utforkjøringer.

Leddet design og kroppskartkonstruksjon

Reactor-genseren er designet med et artikulerende design og Body Map-konstruksjon, basert på de nyeste antropometriske og ergonomiske dataene, 3D-kroppsskanninger og råd fra toppidrettsforskere og skadespesialister. Dette sikrer total bevegelsesfrihet uten at det går på bekostning av sikkerhet og komfort.

Kort sagt, Amplifi Reactor Waistcoat gir den seriøse snowboard- og skiløperen den beskyttelsen han eller hun trenger i de utfordrende omgivelsene i fjellet. Med sin komfortable passform, pustende design og beskyttelse av høy kvalitet er denne vesten en viktig del av utstyret ditt for å kunne kjøre trygt og selvsikkert.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse Torso lengde (CM)
XXS-XS 135 - 155
XS/S 145 - 165
S/M 155 - 175
M/L 165 - 185
L/XL 175 - 195
XL/XXL 185 - 205
Technical specifications
 Amplifi MKX Top  Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Amplifi tilbyr avanserte beskyttelsesløsninger for idrettsutøvere, med innovative teknologier og sømløst utformede produkter som kombinerer komfort og sikkerhet. Utvalget omfatter blant annet knebeskyttere, hjelmer og ryggbeskyttere som er designet for å beskytte idrettsutøvere uten at det går ut over ytelsen.

Luftsirkulasjon

Air Circulation er Amplifis spesialdesignede ventilasjonssystem for temperaturkontroll.

CE-merking

CE-merket viser at produktet oppfyller strenge standarder for helse, sikkerhet og miljøvern. Det er obligatorisk for visse produkter som selges innenfor EØS-området.

Lett konstruksjon

Lettvektskonstruksjoner er et synonym for ideell, belastningsorientert bruk av materialer og designprinsipper for optimal brukernytte. For eksempel etterlignes metoder fra naturen for smart produktdesign.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.