Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Anon Insight

Insight fra Anon har den perfekte kombinasjonen av strømlinjeformet design, klar sikt i terrenget og allsidigheten til en bonuslinse som kan tilpasses lysforholdene.


Med en sylindrisk linsedesign gir Anon Insight Goggles den terrengdefinerende klarheten til Perceive-linsen, kombinert med et bredt synsfelt og lav profil. Den lave formfaktoren gir et strømlinjeformet utseende uten at det går ut over sikten i fjellet.


Takket være ventilasjon i hele omkretsen og førsteklasses anti-kondensbehandling (-) forblir sikten skarp uansett temperatur og værforhold. Brillene er kompatible med hjelmer og er designet for å passe over skibriller, slik at også brillebrukere kan nyte godt av den imponerende sikten.


Insight leveres med en bonuslinse, slik at du kan velge den fargenyansen som passer best til de rådende lysforholdene. I tillegg kan den brukes utenpå briller og leveres med en praktisk mikrofiberpose for oppbevaring og rengjøring av linsen.


Linseteknologien Perceive-gir kontrastrikt og klart syn i nesten alle lysforhold. Linsen har et hydrofobt og oleofobt belegg som gir uovertruffen motstandsdyktighet mot flekker, riper og fuktighet, slik at linseoverflatene holdes klare og enkle å rengjøre.


Med Anti-Fog Integral Clarity Technology går Anon Insight lenger enn de grunnleggende standardene for anti-kondensbehandling, slik at du kan nyte krystallklart syn som varer. Ventilasjon over hele omkretsen maksimerer luftgjennomstrømmingen, slik at frisk luft kommer inn og varm luft og fuktighet transporteres bort, slik at du ser klart selv i intense utforkjøringer.


Anon Insight Goggles er designet med en mindre passform som passer til både små og mellomstore ansikter. Enten du er en erfaren proff eller bare er ute etter komfort og ytelse, har disse skibrillene alt du trenger for å kunne trosse fjellene med selvtillit. Med Anon Insight Goggles kan du velge mellom flere linsealternativer og nyte klart syn med stil.

Hva er inkludert

  • Inkluderer to linser: Perceive Sunny Onyx (kat. 4 / VLT: 6 % - installert) og en ekstra Amber (kat. 1 / VLT: 55 %) linse for dårlige lysforhold.
  • Brillepose i mikrofiber med linsedeksel.
Technical specifications
 Anon Insight Collage PERCEIVE Sunny Onyx Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Anon Optics står for ledende optisk teknologi i snowboardverdenen, der innovativ design og materialer av høy kvalitet forenes for enestående klarhet og ytelse på fjellet. Varemerket står for kompromissløs kvalitet og streber etter å gi snowboardkjørere avansert optikk som oppfyller kravene i ulike miljøer og lysforhold.

Objektiv Oppfatte Sunny Onyx

VLT: 6

Bonusobjektiv Ravfarget linse

VLT: 55

Oppfatte linser

Perceive--linsen gir kontrastrikt og klart syn i definerende terreng i nesten alle lysforhold, og et hydrofobt og oleofobt belegg gir uovertruffen motstandsdyktighet mot flekker, riper og fuktighet på linsens ytre overflate for klar optikk og enkel rengjøring.

Sylindrisk linse Â

Sylindrisk, injisert linsedesign reduserer periferisk forvrengning

Anti-tåke

Anti-Fog Integral Clarity Technology overgår standardene for grunnleggende-anti-kondensbehandlinger og gir krystallklart syn som varer.

Inkludert

  • Perceive Sunny Rød linse
  • Ravfarget linse
  • Skibrillepose i mikrofiber med hylse for erstatningslinse.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.