Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
 • #1 På snowboards
 • Alle favorittmerkene dine under ett tak
 • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
 • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Anon WM3

Oppdag det ypperste innen allsidighet og klarhet med Anon WM3 Goggles, der magnetisk linseskifteteknologi og MFI-enkelhet kombineres med en elegant sylindrisk stil og fordelene med en terreng-definerende Perceive-linse med høy kontrast.

Anon WM3 Goggles introduserer Magna-Tech®-teknologi for raskt linsebytte-, der kraftige magneter gjør det enklere enn noensinne å bytte linser. En strømlinjeformet sylindrisk linse gir deg et bredt synsfelt, mens terrenget-definerer Perceive-optikk som øker kontrasten slik at du ser alt tydelig, uansett lysforhold. Full perimeterventilasjon og fukttransporterende ansiktsskum gir kondensfri klarhet slik at du kan forutse hver eneste sving. De er MFI®-kompatible for sømløs dekning med en ansiktsmaske, og over-- er de kompatible med vernebriller. Brillene leveres med en ekstra Perceive-linse for overskyet vær, en MFI-ansiktsmaske og en mikrofiberpose for oppbevaring og rengjøring av linsen.

Med medium passform og unisex-design passer Anon WM3 Goggles til små til mellomstore ansikter, og de smelter sømløst sammen med hjelmen for perfekt passform. Magna-Tech®-teknologien for raskt linsebytte-bruker magneter for en sømløs og sikker forsegling mellom linse og ramme, noe som gjør det enkelt å bytte linse.

Perceive linseteknologi sikrer kontrastrikt syn og terreng-definerende klarhet i praktisk talt alle lysforhold. Den sylindriske linsedesignen reduserer periferisk forvrengning og gjør at brillene kan brukes over-- brillene, slik at du kan bruke briller med styrke under.

MFI®-teknologien (Magnetic Face Mask Integration) bruker magnetisk tilkobling for raskt å feste ansiktsmasken til brillene uten å hindre ventilasjonen, og skaper en sømløs forsegling mot vær og vind.

Anon WM3 Goggles leveres med en bonuslinse og har Magna-Tech®, PERCEIVE Lens, en standard passform som også passer for brillebrukere. Alle Anon produkter har 1 års garanti fra kjøpsdato. Med Anon WM3 Goggles er du klar for alle nedfarter med uovertruffen klarhet, komfort og stil.

Hva er inkludert

 • Inkluderer to linser: Perceive Sunny Bronze (kat. 3 / VLT: 17 % - montert) og en ekstra Perceive Cloudy Burst-linse (kat. 1 / VLT: 59 %) for dårlige lysforhold.
 • MFI-maske
 • Brilleveske i mikrofiber med erstatningslinsedeksel.
Technical specifications
 Anon WM3 Coral PERCEIVE Sunny Bronze Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Anon Optics står for ledende optisk teknologi i snowboardverdenen, der innovativ design og materialer av høy kvalitet forenes for enestående klarhet og ytelse på fjellet. Varemerket står for kompromissløs kvalitet og streber etter å gi snowboardkjørere avansert optikk som oppfyller kravene i ulike miljøer og lysforhold.

Objektiv Oppfatte Sunny Bronze

VLT: 17 PROSENT

Bonusobjektiv Oppfatte skybrudd

VLT: 59

Oppfatte linser

Perceive--linsen gir kontrastrikt og klart syn i definerende terreng i nesten alle lysforhold, og et hydrofobt og oleofobt belegg gir uovertruffen motstandsdyktighet mot flekker, riper og fuktighet på linsens ytre overflate for klar optikk og enkel rengjøring.

Sylindrisk linse

Sylindrisk, injisert linsedesign reduserer periferisk forvrengning

Anti-tåke

Anti-Fog Integral Clarity Technology overgår standardene for grunnleggende-anti-kondensbehandlinger og gir krystallklart syn som varer.

Inkludert

 • Perceive Sunny Bronze-glass
 • Perceive Cloudy Burst-objektiv
 • MFI-maske
 • Skibrillepose i mikrofiber med hylse for erstatningsglass.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.