Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Arbor Bryan Iguchi Pro

Med Arbor Bryan Iguchi Pro går du inn i en verden av tidløs relevans, et ikonisk utseende og en shape designet av ingen ringere enn snowboardlegenden Bryan Iguchi. Denne signaturmodellen inneholder Bryans omfattende kunnskap og erfaring innen freestyle-snowboarding, noe som har resultert i et snowboard som ikke bare tåler tidens tann, men som også utmerker seg når det gjelder ytelse.

Allsidigheten og ytelsen til Guchs gjennomtenkte design gjør Bryan Iguchi Pro til det perfekte valget for optimale kjøreegenskaper. Uansett om du er ute etter eventyr på alle fjell og under alle forhold, garanterer dette snowboardet moro. Bryan Iguchi fremhever selv allsidigheten til sin Pro--modell, slik at du kan nyte enhver utforkjøring, uansett forhold.

Formen på Bryan Iguchi Pro er et mesterverk i seg selv, omhyggelig designet for å oppfylle kravene til den moderne snowboardkjøreren. Snowboardet gir en perfekt balanse mellom respons, stabilitet og lekenhet, noe som resulterer i en uovertruffen kjøreopplevelse. Uansett om du glir gjennom pudder, navigerer gjennom terrengparken eller kjører raske utforkjøringer, garanterer Bryan Iguchi Pro imponerende ytelse.

Konstruksjonen av dette snowboardet er en kombinasjon av materialer og håndverk av høy kvalitet. Topplaten i tre gir snowboardet et snev av naturlig skjønnhet, mens de slitesterke materialene sørger for langvarig og pålitelig kjøring. Bryan Iguchi Pro er ikke bare et snowboard, det er et kunstverk som viderefører Bryan Iguchis arv i snowboardverdenen.

Kort sagt, hvis du er ute etter et snowboard som tåler tidens tann, skapt av et legendarisk navn i sporten, er Arbor Bryan Iguchi Pro det ideelle valget. Sett deg på dette mesterverket og opplev fjellene slik Bryan gjør: med lidenskap, moro og enestående ytelse.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 153 156 159 162 163MW 167W
Effektiv kant (mm) 1121 1148 1175 1202 1210 1247
Spissbredde (mm) 289 291 294 296 306 314
Midjebredde (mm) 250 251 253 254 263 270
Halebredde (mm) 287 290 292 295 304 313
Sidecut Radius (m) 8.55 / 7.65 / 8.55 8.7 / 7.8 / 8.7 8.85 / 7.95 / 8.85 9 / 8.1 / 9 9.05 / 8.15 / 9.05 9.25 / 8.35 / 9.25
Stance Tilbakeslag (tommer) 0 0 0 0 0 0
Stance Tilbakeslag (mm) 0 0 0 0 0 0
Bredde Vanlig Vanlig Vanlig Vanlig Mid-Bred Bred
General specifications
Om dette snowboardet
Pulver
Bratt og teknisk terreng
Feriested
Utskjæring med høy hastighet
Park
Flex
System Camber
 Arbor Bryan Iguchi Pro System Camber
Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Bryan Iguchi Pro Grip Tech / Uprise Fenders
Technical specifications
 Arbor Bryan Iguchi Pro Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Arbor Snowboards står for den perfekte kombinasjonen av håndverk og bærekraft, med håndlagde snowboards laget av ansvarlig produserte materialer. Varemerket står for en lidenskap for snowboarding og natur, med innovativ design som forener kjøreglede og miljøbevissthet.

Base Sintret

En sintret base med høyere molekylvekt som gir ekstra holdbarhet og hurtighet.toppform

Kjerne Double Barrel II-kjerne

En progressiv 1:2-blanding av poppel og Paulownia med bambusstrenger langs skinnene på brettet for ekstra vridningsfølsomhet og bedre kontroll.

Glass Blandet glassfiber

Et triax over biax-lag-opp som er best for allsidighet: puddersnø, backcountry, groomers, hopp og mer.bunnform

Toppark Håndfarget ask Powerply

Bærekraftig høstet, hovedsakelig fra trær som har blitt boret i hjel, offwhite til lysebrunt, lerretet forArbor's håndfargede design.Top form

Profil System Camber

System Camber-er for ryttere som er ute etter: svært responsiv kjøring, skarp-kantytelse og mer pop for carving og ollies; uanstrengt, ekte-camberytelse i alle typer snø og under svinger, spinn og landingerUnder form

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.