Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.
Description

Oppdag Arbor Ethos vippestol

Møt Arbor Ethos, det perfekte snowboardet for kvinner som vil lære, utvikle seg og ta snowboardferdighetene sine til neste nivå. {Ethos er spesialdesignet med tanke på kvinnelige snowboardere og gir en allsidig og tilgivende kjøreopplevelse som er ideell for å perfeksjonere svingene og bygge selvtillit i alle typer terreng.

Kjernen i Ethos er Arbors System Rocker-design, som gjør dette snowboardet utrolig tilgivende, lett å kontrollere og helt catch-fritt. Enten du er i preparerte bakker, i dypere snø, i fart, i parken, i bratte bakker eller til og med blant trærne, tilbyr Ethos en allsidig ytelse som passer for alle forhold.

Det som virkelig skiller Ethos fra mengden, er den utrolige verdien den gir. Enten du er en nybegynner eller en erfaren snowboardkjører som ønsker å forbedre ferdighetene dine, er Ethos en ideell plattform for vekst og progresjon. Det er et brett som vokser i takt med ferdighetene dine og hjelper deg med å ta de neste stegene i snowboardeventyret på en komfortabel og trygg måte.

Ethos er ikke bare nok et snowboard; det er en følgesvenn som støtter deg når du utvikler ferdighetene dine og når nye høyder på fjellet. Med Arbor Ethos er du klar til å lære, vokse og nyte hver eneste tur, uansett erfaringsnivå. Oppdag allsidigheten og den gode verdien til Arbor Ethos. Ethos, og la snowboardeventyret begynne.

Om dette snowboardet
Pulver
Bratt og teknisk terreng
Feriested
Utskjæring med høy hastighet
Park
Flex
Systemvippe
 Arbor Ethos Rocker Systemvippe
Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Ethos Rocker Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Ethos Rocker Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Arbor Snowboards representerer den perfekte kombinasjonen av håndverk og bærekraft, med håndlagde snowboards av ansvarlig produserte materialer. Varemerket representerer en lidenskap for snowboarding og natur, med innovativ design som forener kjøreglede og miljøbevissthet.

Base Ekstrudert

En sterk, brukervennlig ekstrudert base som gir lettere ytelse.toppform

Kjerne Highland Core

Den mest allsidige kjernen, laget av en 1:2-blanding av poppel og paulownia, for superlett ytelse, holdbarhet og effektivitet.

Glass Biax glassfiber

Et biax over biax-oppsett designet for park- og street-inspirert allmountain-kjøring. Skaper også en god plattform for læring.bunnform

 Â

Profil Systemvippe

Form Tvilling

Den ekte tvillingformen sikrer at snowboardet er symmetrisk i form og fleks, noe som gjør kjøring i begge retninger like behagelig og responsiv.

Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.