Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • The #1 in Snowboards
  • All your favorite brands under one roof
  • Ordered before 4:00 PM = shipped the same day
  • Free shipping on orders over € 99.95.
Description

Oppdag Arbor Poprazzi Camber

Poprazzi Camber Arbor Poprazzi Camber representerer en moderne tilnærming til det tidløse mountain twin-konseptet. Dette toppmoderne snowboardet kombinerer funksjonalitet, komponenter av høy kvalitet og Arbors pålitelige System Technology for å levere et slitesterkt og ytelsesorientert brett. Enten du vil utforske alpinanlegget eller dra lenger, tilbyr Poprazzi den perfekte kombinasjonen av ytelse, verdi og design.

Med Arbors System Camber-teknologi vil du oppleve uovertruffen stabilitet, pop og uanstrengt carving. Camber-profilen gir responsive svinger og en livlig følelse, noe som gir deg selvtillit i hver eneste utforkjøring. Enten du vil utforske nye linjer i parken eller skli over de bratteste bakkene på fjellet, er Poprazzi Camber klar for deg.

Hvis du vil ha en mer surf-aktig kjøreopplevelse, ren sporing og uanstrengte svinger, kan du også velge System Rocker-teknologien på Poprazzi. Denne rocker-varianten av brettet gir mer lekne og tilgivende kjøreegenskaper, slik at du lett kan flyte gjennom pudder og manøvrere smidig i variert terreng.

Det som gjør Poprazzi Camber til noe helt spesielt, er ikke bare den ytelsesorienterte konstruksjonen, men også det store fokuset på holdbarhet. Arbor integrerer miljøvennlige materialer av høy kvalitet i designet, inkludert bruk av bærekraftig trevirke til topplaten.

Enten du er en erfaren syklist som er på jakt etter topp ytelse eller en entusiastisk nybegynner som tar sine første skritt, tilbyr Arbor Poprazzi Camber et allsidig og pålitelig snowboard. Det er ikke bare nok et snowboard; det er en investering i kvalitet, holdbarhet og moro på fjellet. Velg Arbor Poprazzi Camber og oppdag en ny dimensjon av snowboarding.

Størrelsesdiagrammer

Størrelse (cm) 144 148 152
Effektiv kant (mm) 1088 1124 1160
Spissbredde (mm) 273 277 280
Midjebredde (mm) 234 236 238
Halebredde (mm) 273 277 280
Sidecut Radius (m) 7.95 / 7.05 / 7.95 8.1 / 7.2 / 8.1 8.35 / 7.45 / 8.35
Stance Rekkevidde (tommer) 20 20 20
Stance Rekkevidde (mm) 508 508 508
Rytterens vekt (kg) 78 - 158 86 - 166 126 - 206
Bredde Vanlig Vanlig Vanlig
Om dette snowboardet
Pulver
Bratt og teknisk terreng
Feriested
Utskjæring med høy hastighet
Park
Flex
System Camber
 Arbor Poparazzi Camber System Camber
Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Poparazzi Camber Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Poparazzi Camber Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Arbor Snowboards representerer den perfekte kombinasjonen av håndverk og bærekraft, med håndlagde snowboards av ansvarlig produserte materialer. Varemerket representerer en lidenskap for snowboarding og natur, med innovativ design som forener kjøreglede og miljøbevissthet.

Base Sintret

En sintret base med høyere molekylvekt som gir ekstra holdbarhet og hurtighet.toppform

Kjerne Highland II Kjerne

En nyutviklet screeningprosess gjør det mulig for oss å håndplukke den aller letteste paulowniaen av høyeste kvalitet fra leverandørene våre. Resultatet er en lettere og mer responsiv versjon av vår FSC-sertifiserte Highland Core, som er kjent for sitt svært pålitelige utbytte og lange holdbarhet.

Glass Blandet glassfiber

Et triax over biax-oppsett som er best for allsidighet: pudder, backcountry, groomers, hopp og mer.bunnform

Toppark Håndfarget ask Powerply

Bærekraftig høstet, hovedsakelig fra trær som har blitt boret i hjel, offwhite til lysebrunt, lerretet forArbors håndfargede design.toppform

Profil System Camber

System Camber-formene er for ryttere som er ute etter: en svært responsiv kjøring, skarp ytelse på kanten og mer pop for carving og ollies; uanstrengt true-camber-ytelse i alle typer snø og under svinger, spinn og landingerUnder form

Form Tvilling

Den ekte tvillingformen sikrer at snowboardet er symmetrisk i form og fleks, noe som gjør kjøring i begge retninger like behagelig og responsiv.

Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.