Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Arbor Satori

I snowboardverdenen har Bryan Iguchi blitt en legendarisk skikkelse. Med mer enn 20 års erfaring har Bryan ikke bare satt trendene, han har også deltatt aktivt i miljøet og bidratt til utviklingen av snowboardkulturen rundt seg. Hans erfaring er uovertruffen, og hans dype kunnskap om snowboarding gjenspeiles i hans nyeste kreasjon: Arbor Satori Camber.

Bryan Iguchi har en ydmyk tilnærming til snowboarding, noe som gjenspeiles perfekt i utviklingen av hans egen snowboardreise. Arbor Satori Camber er designet for å kombinere moro og vennlighet med solid og stabil ytelse på fjellet. Det er ikke bare nok et snowboard; det er et uttrykk for Guchs visjon om snowboarding, forankret i hans dype tilknytning til sporten.

Snowboarding med Arbor Satori Camber handler om mer enn å kjøre nedover. Det er en opplevelse som inviterer snowboardere til å utforske fjellet, oppdage nye linjer og presse grensene for egne evner. Camber-profilen på dette brettet gir en responsiv og livlig kjøring, og den tradisjonelle camberbuen sørger for stabilitet og pop i ulikt terreng.

Arbor Satori Camber er designet med fokus på detaljer og materialer av høy kvalitet. Topplaten i tre, som er laget av tre fra bærekraftige kilder, tilfører ikke bare et snev av naturlig skjønnhet, men bidrar også til brettets generelle ytelse. Dette snowboardet, som er håndbehandlet og laget av miljøvennlige materialer, er et eksempel på Arbor 's engasjement for holdbarhet og håndverk.

Uansett om du er en erfaren proff på jakt etter et brett som utfordrer grensene for snowboarding, eller en entusiastisk nybegynner på jakt etter et brett som vil vokse med ferdighetene dine, tilbyr Arbor Satori Camber en innbydende og allsidig kjøring. Det er ikke bare et snowboard, men en hyllest til snowboardingens utvikling og en legendes lidenskap. Ta turen til fjells med Arbor Satori Camber og omfavn moroa, stabiliteten og eventyret dette brettet har å by på.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse 148 151 154 157
Effektiv kant (mm) 1056 1083 1110 1137
Spissbredde (mm) 304 307 309 312
Midjebredde (mm) 262 264 265 267
Halebredde (mm) 298 301 303 306
Sidecut-radius (m) 6.9 / 6.0 / 6.90 7.05 / 6.15 / 7.05 7.20 / 6.30 / 7.20 7.35/ 6.45/ 7.35
Stance Tilbakeslag (tommer) 0 0 0 0
Stance Tilbakestilling (mm) 0 0 0 0
Stance Rekkevidde (tommer) 21.3 21.3 21.3 21.3
Stance Rekkevidde (mm) 540 540 540 540
Førerens vekt (kg) 112 - 192 116 - 196 122 - 202 128 - 208
Bredde Vanlig Vanlig Vanlig Vanlig
General specifications
Om dette snowboardet
Pulver
Bratt og teknisk terreng
Feriested
Utskjæring med høy hastighet
Park
Flex
System Camber
 Arbor Satori Camber  System Camber
Grip Tech / Uprise Fenders
 Arbor Satori Camber  Grip Tech / Uprise Fenders
Technical specifications
 Arbor Satori Camber  Tekniske spesifikasjoner

Tekniske spesifikasjoner

Arbor Snowboards står for den perfekte kombinasjonen av håndverk og bærekraft, med håndlagde snowboards laget av ansvarlig produserte materialer. Varemerket står for en lidenskap for snowboarding og natur, med innovativ design som forener kjøreglede og miljøbevissthet.

Base Sintret

En sintret base med høyere molekylvekt som gir ekstra holdbarhet og hurtighet.toppform

Kjerne Double Barrel II-kjerne

En progressiv 1:2-blanding av poppel og Paulownia med bambusstrenger langs skinnene på brettet for ekstra vridningsfølsomhet og bedre kontroll.

Glass Blandet glassfiber

Et triax over biax-lag-opp som er best for allsidighet: puddersnø, backcountry, groomers, hopp og mer.bunnform

Toppark Powerply av bambus

I samsvar med US Lacey Act, svært fornybart, hurtigvoksende gress, høstet på en bærekraftig måte, kullsyreholdig for å skape en dyp ravfarge.Toppform

Profil System Camber

System Camber-er for ryttere som er ute etter: svært responsiv kjøring, skarp-kantytelse og mer pop for carving og ollies; uanstrengt, ekte-camberytelse i alle typer snø og under svinger, spinn og landingerUnder form

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.