Arbor

Om merket Arbor

Siden 1995 har Arbor vært opptatt av å lage de vakreste snowboardene vi tror kan kjøpes. Som en av få på hele snowboardmarkedet arbeider de med en topplate i ekte tre som gir det karakteristiske "tre"-utseendet. De har også produsert med tanke på klimaet siden dag 1. På grunn av dette er de også kjent som et Hippy-merke.

I dag finnes disse kule Arbor brettene i alle mulige former og farger.

arbor

Arbor Snowboards

Powerplys, eller varemerket i tre. Topsheets i ekte tre laget av tynn trefinér gir en særegen snowboardfølelse som ingen andre brett kan matche. Det gir snowboardet ekstra liv. Med ditt eget Arbor brett med Powerply har du dessuten et helt unikt brett. Ingen har det samme trekornet som ditt. Disse toplatene finnes i 5 varianter, alle med sine egne egenskaper. Det er bambus powerply, Fraxinus, valnøtt og lønn.

Arbor Bindinger

I tillegg til brettene har de i flere år laget et fint utvalg av snowboardbindinger. Både for kvinner og menn. De har flere modeller her. Arbor Hemlock, Cypress og damebindingen Sequoia. Cyrpress er den stivere freeride-orienterte bindingen, mens Arbor Hemlock er litt mer tilgivende og mer rettet mot freestyle-snowboardkjørere eller nybegynnere. Sequoia er en allround damebinding med en vennlig flex. Alle bindingene er utstyrt med fine magnesiumspenner.

Teknikken bak Sequoia Arbor

Arbor fungerer med to systemer. System Rocker og System Camber. Begge har sine egne egenskaper, noe som gjør at rocker virkelig styrer som en rocker og camber som en camber, men med de vennlige egenskapene du forventer fra Arbor.

arbor

Arbor bestill online på Snowboards.no

Leter du etter et nytt brett eller en ny binding fra Arbor? Da er Snowboards.no stedet å være! Vet du nøyaktig hva du vil kjøpe fra Arbor? Da bestiller du trygt og raskt på nettet. Trenger du mer informasjon eller vil du se Arbor i virkeligheten? Besøk snowboardbutikken vår.

Sjekk ut hele snowboardkolleksjonen vår