Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Bataleon Blaster 20Y

I en jubileumsutgave som feirer Bataleon 's 20-år lange historie, introduserer Bataleon Blaster 20Y en unik binding som går tilbake til merkets røtter. Spesialutgaven hyller to tiår med innovasjon og stil med en slående svart-hvit farge, komplett med den karakteristiske--logoen på hælkappen, som en hyllest til den aller første Bataleon-bindingen som ble lansert i 2006. Disse bindingene passer perfekt til snowboardet Bataleon 20Y-og skaper en sømløs synergi mellom bindingene og brettet.

Det fremste kjennetegnet ved Blaster 20Y er unektelig fargevalget, som ikke bare er en hilsen til Bataleon s fortid, men også har en tidløs estetikk som passer perfekt til jubileumsfeiringen. Den svarte-hvite designen utstråler enkelhet og klasse, og den subtile referansen til den originale logoen på hælkappen gir den moderne bindingen et snev av nostalgi.

Blaster 20Y har ikke bare stil, men også avanserte ytelsesegenskaper som er typiske for Bataleon bindinger. Med fokus på respons, komfort og tilpasningsevne er disse bindingene designet for å gi snowboardkjørere en enestående kjøreopplevelse. Jubileumsutgaven er gjennomsyret av erfaring og ekspertise fra to tiår, noe som ikke bare gjør den til en hyllest til fortiden, men også til et løfte for fremtidens snowboardinnovasjon.

Enten du er en erfaren Bataleon-fan som ønsker å feire merkets milepæler, eller en nykommer på jakt etter høykvalitetsbindinger med et unikt utseende, tilbyr Blaster 20Y en kombinasjon av historie og fremgang. Kjenn kraften fra to tiår med fremragende snowboarding under føttene når du utforsker fjellene med Bataleon Blaster 20Y-bindinger, og opplev den perfekte harmonien mellom stil og ytelse.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Amerikanske menn

US kvinner

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 7 6.5 - 8.5 36.5 - 39 23 cm - 25 cm
M/L 7.5 - 10 9 - 11.5 39.5 - 43.5 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 13 - 44 - 48 28.5 - 31

General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Park
Hundefrisører
Pow
 Bataleon Blaster 20Y
Technical specifications
 Bataleon Blaster 20Y Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bunnplate Justerbar sokkelstørrelse

Chassiset kan justeres for å sentrere båten perfekt i bindingen og på brettet.topp form

Ankelstropp Ankeloverføring

Konstruksjon i ett stykke som er lett og bombesikker. Den konturerte, ergonomiske designen fordeler trykket jevnt over foten og gir et ideelt nivå av freestyle-fleksibilitet og støtte.

Stropper Stiger for rask inntreden

FastEntry-stiger er utformet slik at de er enkle å spenne inn og ut. Den hule formen på stroppen er utformet slik at den spretter opp når du slipper den. FastEntry sørger for at du slipper å slite med å komme inn og ut av bindingen, slik at du får mer tid til å sykle.bunnform

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.