Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bataleon Carver

Bataleon har designet et retningsbestemt carve-snowboard med lynrask kantrespons som også er morsomt å kjøre i hverdagen.

 Bataleon Carver Alt om Bataleon Carver

Kjernen i alle Bataleon er en kombinasjon av 3BT™ og positiv camber. Det er en innovativ løsning på profilpuslespillet som minimerer sjansen for kantgrep uten at det går ut over kraften i ollie-eller carve-. Fra dette utgangspunktet finjusterer vi hvert element basert på brettets ønskede kjørestil.

 Bataleon Carver Alt om Bataleon Carver

Kombinasjonen av responsen til tradisjonell tip-og-tail camber med de dynamiske shapingegenskapene til Triple Base Technology og den ytelsesfremmende Sidekick--funksjonen gir en 3D-snowboardopplevelse uten like.

Description

Møt Bataleon Carver

Er du klar til å ta carvingferdighetene dine til neste nivå? Da trenger du ikke lete lenger enn til Bataleon Carver, et retningsbestemt carvingbrett som er nøye designet for å gi lynrask kantrespons og uovertruffen ytelse under en rekke ulike forhold. Enten du er en erfaren carver på jakt etter den ultimate spenningen eller en snowboarder som ønsker å utforske carvingens verden, er Bataleon Carver klar til å omforme fjellopplevelsen din.

Bataleon Carver er presisjonskonstruert for å gi deg en lynrask kantrespons som ingen andre. Dette brettet handler om presisjonscarving og gjør hver eneste sving til et kunstverk. Hemmeligheten ligger i 3D-designet-, en revolusjonerende funksjon som skiller det fra typiske carve--brett. Denne innovasjonen gjør at Bataleon Carver er litt bredere enn vanlige carve--brett, noe som gir eksepsjonell stabilitet og kontroll, samtidig som det er lett å manøvrere i bakken.

I motsetning til andre carve--brett er Bataleon Carver ikke begrenset til perfekt preparerte bakker eller ideelle forhold. Vi forstår at snowboarding i den virkelige verden ofte innebærer blandet terreng, så vi har designet dette brettet for å være din pålitelige følgesvenn under hverdagslige forhold. Carver er morsom og responsiv, og gir deg en uovertruffen kjøreopplevelse gang på gang, uansett om du glir gjennom nysnø eller skjærer deg gjennom kompakt snø.

Takket være den unike designen gir Bataleon Carver den perfekte balansen mellom flyt og presisjon. Den litt bredere formen gir ekstra oppdrift og holder deg på toppen av snøen under dypere forhold, noe som er ideelt for turer utenfor-. Samtidig gir den smale midten av underlaget raskere overganger fra side til side, slik at du uanstrengt kan skifte fra side til side med minimal luftmotstand og carve med eleganse og fart.

På Bataleon er vi stolte av vårt engasjement for håndverk av høy kvalitet. Carver er nøye utformet ved hjelp av materialer av høy kvalitet og de nyeste produksjonsteknikkene for snowboard. Resultatet er et brett som ikke bare presterer på høyeste nivå, men som også tåler tidens tann, slik at du kan glede deg over den eksepsjonelle ytelsen sesong etter sesong.

For å oppsummere: Bataleon Carver er en gamechanger for alle som er ute etter den ultimate carving-opplevelsen-. Den lynraske kantresponsen, allsidigheten og den unike designen gjør den til et utmerket valg for snowboardere på alle nivåer. Enten du kjører ned perfekt preparerte bakker eller erobrer utfordrende terreng, er Bataleon Carver din billett til perfekt carving. Berik snowboardopplevelsen din med Bataleon Carver, og oppdag et nytt nivå av presisjon, kontroll og moro på fjellet. Ikke vent lenger - kjøp Carver i dag og opplev carving som aldri før!

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse 158
Nesebredde (mm) 31.2
Halebredde (mm) 29.9
Midjebredde (mm) 26.1
Effektiv kant (mm) 1280
Rytterens vekt (kg) 167-211
Rytterens vekt (kg) 76-96

General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
3D-form
 Bataleon Carver 3D-form
Retningsbestemt
 Bataleon Carver Retningsbestemt
Technical specifications
 Bataleon Carver Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bataleon Snowboards tilbyr banebrytende-snowboarddesign og -teknologi, inkludert det revolusjonerende 3D-shaping-systemet, for en enestående kjøreopplevelse på fjellet. Med et sterkt fokus på presisjon, ytelse og kvalitet er Bataleon Snowboards et ledende varemerke som tilbyr snowboardkjørere på alle nivåer verktøyene de trenger for å pushe grensene sine og dominere fjellet.

Base Hyper Glide S

Standard sintret bunn som er slitesterk og rask - og enda raskere når den er vokset.

Kjerne Lett kjerne

50/50 Paulownia- og poppeltre skaper en balansert kjerne som er livlig, men likevel sterk.

Statister D.R.S.T. SuperTubes

Dual Radial Super Tubes, som ligner på DST, men med fire ekstra Super Tubes (totalt seks) som går parallelt med brettets radius og gir ekstra kraft i kantene.

Glass Tri-Ax-laminering

Trippel glassfiberstoff er lett, sterkt og vanvittig responsivt. Bataleon bruker dette til å forbedre fleksen på de mer aggressive brettene våre.

Profil Høy camber

Camber-profiler defineres fra lav til høy. Høyere camber gir mer dynamiske brett som må kjøres mer aggressivt for maksimal ytelse. Brett med lavere camber er mykere ved lavere hastigheter og i puddersnø. Alle camberprofiler går fra nose til tail. Høyere er ikke alltid bedre

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.