Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Bataleon Chaos

Bataleon Chaos er designet for kreative freestyle-snowboardere som krever topp ytelse og komfort for å cruise i parken hele dagen, og er en binding med kompromissløs ytelse. Med sin innovative AsymWrap-rammekonstruksjon retter Chaos seg mot freestyle-kjørere som ønsker mest mulig allsidighet for å utvide triksemulighetene sine uten at det går på bekostning av komforten. Denne bindingen er designet for de som ønsker å flytte grenser og utføre stilige, tekniske moves i parken.

Chaos' AsymWrap--konstruksjon gir større sideveis fleksibilitet sammenlignet med FullWrap--versjonen, slik at snowboardere enkelt kan justere og presse triksene sine. Enten du er en kreativ freestyle-kjører som tilbringer hele dagen i parken, eller bare er ute etter en binding med topp ytelse, er Chaos designet for å dekke alle dine behov.

En fremtredende egenskap ved Chaos er "Quarterback", en litt kortere highback-som gir større bevegelsesfrihet i leggen. Dette er spesielt nyttig når du er teknisk på rail eller ønsker å ta triksene dine til neste nivå. Quarterback gir deg den nødvendige bevegelsesfriheten til å utføre stilige og avanserte moves uten problemer.

Chaos' Transfer ankel- og tåstropper har en slitesterk konstruksjon i ett stykke som skaper en perfekt forbindelse til støvelen. Disse stroppene er designet for holdbarhet og pålitelig ytelse, slik at du kan sykle trygt og konsentrere deg fullt og helt om å perfeksjonere freestyleferdighetene dine.

Kort sagt er Bataleon Chaos det ultimate valget for deg som er ute etter topp ytelse og komfort i parken. Med sin unike design og innovative funksjoner gir Chaos den allsidigheten freestyle-snowboardere trenger for å slippe kreativiteten løs og flytte grensene for hva som er mulig.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

Amerikanske menn

US kvinner

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 7 6.5 - 8.5 36.5 - 39 23 cm - 25 cm
M/L 7.5 - 10 9 - 11.5 39.5 - 43.5 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 13 - 44 - 48 28.5 - 31

General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Park
Hundefrisører
Pow
 Bataleon Chaos Neon Orange
Technical specifications
 Bataleon Chaos Neon Orange Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bunnplate Justerbar sokkelstørrelse

Chassiset kan justeres for å sentrere båten perfekt i bindingen og på brettet.topp form

Ankelstropp Ankeloverføring

Konstruksjon i ett stykke som er lett og bombesikker. Den konturerte, ergonomiske designen fordeler trykket jevnt over foten og gir et ideelt nivå av freestyle-fleksibilitet og støtte.

Stropper Stiger for rask inntreden

FastEntry-stiger er utformet slik at de er enkle å spenne inn og ut. Den hule formen på stroppen er utformet slik at den spretter opp når du slipper den. FastEntry sørger for at du slipper å slite med å komme inn og ut av bindingen, slik at du får mer tid til å sykle.bunnform

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.