Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bataleon Cruiser+

Cruiser+ har en stivere fleks kombinert med SuperTubes for mer stabilitet i høye hastigheter og raskere svingstart når du øker camberen.

 Bataleon Cruiser + Alt om Bataleon Cruiser+

Kjernen i alle Bataleon er en kombinasjon av 3BT™ og positiv camber. Det er en innovativ løsning på profilpuslespillet som minimerer sjansen for kantgrep uten at det går ut over kraften i ollie-eller carve-. Fra dette utgangspunktet finjusterer vi hvert element basert på brettets ønskede kjørestil.

 Bataleon Cruiser + Alt om Bataleon Cruiser+

Brettet har også en raskere base. Dette er det foretrukne brettet for fjellkjørere som vil kjøre fort i bakker, rippe gjennom slaps og rippe gjennom sidecountry.

Description

Møt Bataleon Cruiser+

Bataleon Cruiser har vist seg å være en umiddelbar klassiker fra Bataleon. Den lange 3D-nesen-lar deg gli nedover fjellet med stil og presisjon, uansett terreng. Den utmerker seg spesielt i bakker og på slapsete underlag. Og nå er vi stolte av å presentere Cruiser+: en avansert videreutvikling av denne klassikeren. Med stivere flex og SuperTubes for ekstra stabilitet i høye hastigheter og raskere sving-når du legger på camber, tar Cruiser+ snowboardopplevelsen din til neste nivå. Legg til en oppgradert, raskere base, og du har det ideelle brettet for alle-fjellanleggskjørere som elsker fart i bakkene, kjører gjennom slaps og utforsker sidecountry.

Den originale Bataleon Cruiser har allerede vist seg å være en favoritt blant snowboardkjørere. Takket være den lange 3D-nesen-gir det en jevn og presis utforkjøring uansett terreng. Det er det perfekte brettet for deg som vil kjøre snowboard med stil, spesielt i bakker og i slapsete forhold.

Bataleon Cruiser+ er neste trinn i utviklingen av dette populære brettet. Med en stivere flex og SuperTubes for ekstra stabilitet i høye hastigheter føler Cruiser+ seg hjemme i bratte bakker. Den raskere svingen-gir raske og responsive svinger, slik at du trygt kan dominere fjellet.

I tillegg til den forbedrede ytelsen har Cruiser+ også et oppgradert understell som er enda raskere. Det betyr at du kan ta deg nedover fjellet med enda mer fart og adrenalin med Cruiser+.

Cruiser+ er det ideelle valget for alle-terrengsyklister som elsker fart og allsidighet. Enten du er ute etter fart i bakkene, pløyer gjennom slaps eller utforsker det uberørte sideterrenget, er Cruiser+ klar til å oppfylle alle dine eventyrbehov.

Bataleon Cruiser+ er en ny klassiker i støpeskjeen. Med sin stivere flex, SuperTubes og raskere base tilbyr dette brettet ytelse i verdensklasse for krevende snowboardkjørere. Enten du er en erfaren snowboarder som ønsker å utfordre grensene for fart og presisjon, eller bare er ute etter en spennende fjellopplevelse-, er Cruiser+ her for å hjelpe deg. Velg fart, presisjon og allsidighet, og dominer fjellet med Bataleon Cruiser+.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

154

156

159

161

Nesebredde (mm)

31.0

31.3

31.8

32.0

Halebredde (mm)

29.3

29.6

30.0

30.3

Midjebredde (mm)

26.0

26.2

26.5

26.7

Effektiv kant (mm)

116.3

118.0

120.5

122.2

Rytterens vekt (kg)

150-194

156-200

169-213

180-224

Rytterens vekt (kg)

68,0-88,0

71,0-91,0

77,0-97,0

82,0-102,0

General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
3D-form
 Bataleon Cruiser + 3D-form
Retningsbestemt tvilling
 Bataleon Cruiser + Retningsbestemt tvilling
Technical specifications
 Bataleon Cruiser + Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bataleon Snowboards tilbyr banebrytende-snowboarddesign og -teknologi, inkludert det revolusjonerende 3D-shaping-systemet, for en enestående kjøreopplevelse på fjellet. Med et sterkt fokus på presisjon, ytelse og kvalitet er Bataleon Snowboards et ledende varemerke som tilbyr snowboardkjørere på alle nivåer verktøyene de trenger for å pushe grensene sine og dominere fjellet.

Base Ultra Glide S

En førsteklasses sintret base i 7000--kvalitet, forbeholdt våre-avanserte modeller. Ved å putte flere molekyler inn i P-tex blir den supersterk og kan holde hele veien.

Kjerne Super Ultra Light-kjerne

Vår letteste kjerne har en 80/20-blanding av Paulownia og poppel for den ultimate fjærlette responsen.

Statister Sjokkvegger

Dette er vår uretanforsterkede sideveggsteknologi. ShockWalls gjør kjøreturen jevnere og mer motstandsdyktig mot støt.

Glass Tri-Ax-laminering

En trippel glassfiberduk er lett, sterk og vanvittig responsiv. De bruker dette til å forbedre fleksen på de mer aggressive brettene.

Profil Medium Camber

Camber-profiler defineres fra lav til høy. Høyere camber gir mer dynamiske brett som må kjøres mer aggressivt for maksimal ytelse. Brett med lavere camber er mykere ved lavere hastigheter og i puddersnø. Alle camberprofiler går fra nose til tail. Høyere er ikke alltid bedre

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.