Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bataleon Cruiser

Cruiser ble introdusert forrige sesong og har allerede vist seg å være en klassiker.

 Bataleon Cruiser Alt om Bataleon Cruiser

Kjernen i alle Bataleon er en kombinasjon av 3BT™ og positiv camber. Det er en innovativ løsning på profilpuslespillet som minimerer sjansen for kantgrep uten at det går ut over kraften i ollie-eller carve-. Fra dette utgangspunktet finjusterer vi hvert element basert på brettets ønskede kjørestil.

 Bataleon Cruiser Alt om Bataleon Cruiser

Superstabilt i høye hastigheter, men samtidig lekent og morsomt for allmountain-cruising eller en runde i parken. Brettet kan kjøres i tradisjonelle lengder eller litt lengre på grunn av den lange nesen i forhold til den effektive kanten.

Description

Møt Bataleon Cruiser

Forrige sesong introduserte vi Bataleon Cruiser, og det har allerede vist seg å være en umiddelbar klassiker. Dette snowboardet kombinerer overlegen stabilitet i høye hastigheter med en leken og morsom karakter, noe som gjør det ideelt for all-fjellcruising eller en runde i parken. Det som gjør Cruiser til noe helt spesielt, er at du kan kjøre det både i tradisjonelle lengder og litt lengre, takket være den lange nesen i forhold til den effektive kanten. Vi har designet dette brettet med tanke på freestyle-carving, så ta turen til alpinanlegget og la kreativiteten løpe løpsk.

En av de fremste egenskapene til Bataleon Cruiser er den imponerende stabiliteten i høye hastigheter. Uansett om du vil suse gjennom bakkene i full fart eller utfordre deg selv i bratte bakker, gir Cruiser deg den kontrollen og tryggheten du trenger for å ta deg nedover fjellet med letthet.

Selv om Cruiser er kjent for sin stabilitet, betyr ikke det at brettet ikke er lekent. Det er designet for at du skal ha det gøy på fjellet, enten du vil cruise gjennom pudderskogen, ta stilige svinger i preparerte bakker eller prøve deg på noen triks i parken. Dette allsidige brettet tilpasser seg stilen din og gir deg frihet til å utforske fjellet slik du vil.

Da vi designet Bataleon Cruiser, hadde vi freestyle carving i tankene. Det betyr at dette brettet gir deg muligheten til å være kreativ og utvikle din egen stil i bakken. Den lange nesen og den effektive kanten gir en unik kjøreopplevelse, slik at du kan gjøre skarpe svinger og forbedre carvingen. Så hva venter du på? Dra til alpinanlegget, utfordre grensene dine og få snowboardstilen din til å skille seg ut.

Som alle Bataleon -brett er Cruiser bygget av materialer og håndverk av høy kvalitet. Vi streber etter å levere holdbare produkter som gir topp ytelse sesong etter sesong. Så med Bataleon Cruiser kan du fortsette å nyte fjellene, ikke bare denne sesongen, men mange sesonger fremover.

Bataleon Cruiser er en umiddelbar klassiker i snowboardverdenen. Med sin imponerende stabilitet, lekne karakter og fokus på freestyle carving er dette brettet den ideelle følgesvenn for snowboardere på alle nivåer. Enten du liker fart, stil eller triks, tilbyr Cruiser allsidigheten og kvaliteten du trenger for å ta snowboardeventyrene dine til neste nivå. Så hva venter du på? Grip muligheten til å utforske fjellene med Bataleon Cruiser og få uforglemmelige opplevelser på snowboardet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

154

156

159

161

Nesebredde (mm)

31.0

31.3

31.8

32.0

Halebredde (mm)

29.3

29.6

30.0

30.3

Midjebredde (mm)

26.0

26.2

26.5

26.7

Effektiv kant (mm)

116.3

118.0

120.5

122.2

Rytterens vekt (kg)

150-194

156-200

169-213

180-224

Rytterens vekt (kg)

68,0-88,0

71,0-91,0

77,0-97,0

82,0-102,0

General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
3D-form
 Bataleon Cruiser 3D-form
Retningsbestemt tvilling
 Bataleon Cruiser Retningsbestemt tvilling
Technical specifications
 Bataleon Cruiser Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bataleon Snowboards tilbyr banebrytende-snowboarddesign og -teknologi, inkludert det revolusjonerende 3D-shaping-systemet, for en enestående kjøreopplevelse på fjellet. Med et sterkt fokus på presisjon, ytelse og kvalitet er Bataleon Snowboards et ledende varemerke som tilbyr snowboardkjørere på alle nivåer verktøyene de trenger for å pushe grensene sine og dominere fjellet.

Base Hyper Glide S

Standard sintret bunn som er slitesterk og rask - og enda raskere når den er vokset.

Kjerne Pop Core

Den klassiske, pålitelige poppelkjernen.

Statister Sjokkvegger

Dette er vår uretanforsterkede sideveggsteknologi. ShockWalls gjør kjøreturen jevnere og mer motstandsdyktig mot støt.

Glass Bi-Ax Laminering

En tradisjonell toveisvev-som er lett, sterk og leken; den holder brettet snappy uten å tilføre vridningsstivhet, noe som er perfekt for å være kreativ.

Profil Medium Camber

Camber-profiler defineres fra lav til høy. Høyere camber gir mer dynamiske brett som må kjøres mer aggressivt for maksimal ytelse. Brett med lavere camber er mykere ved lavere hastigheter og i puddersnø. Alle camberprofiler går fra nose til tail. Høyere er ikke alltid bedre

Form Retningsbestemt

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.