Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bataleon Feelbetter

Feelbetter er bygget med tanke på progresjon, noe som gjør det til et brett for ambisiøse ryttere som ønsker å utvikle seg i allmountain-syklingen.

 Bataleon Feelbetter Alt om Bataleon Feelbetter

Kjernen i alle Bataleon er en kombinasjon av 3BT™ og positiv camber. Det er en innovativ løsning på profilpuslespillet som minimerer sjansen for kantgrep uten at det går ut over kraften i ollie-eller carve-. Fra dette utgangspunktet finjusterer vi hvert element basert på brettets ønskede kjørestil.

 Bataleon Feelbetter Alt om Bataleon Feelbetter

Brettet har en leken fleks som er superlett å kjøre, og er formet med 3BT™ og Sidekick for å minimere kantgriping uansett terreng.

Description

Møt Bataleon Feelbetter

Hos Bataleon forstår vi ønsket om å vokse og forbedre seg som snowboardkjører, og det er her Bataleon Feelbetter kommer inn i bildet. Dette snowboardet er designet spesielt med tanke på progresjon, og er det ideelle valget for ambisiøse snowboardkjørere som ønsker å ta alle-fjellferdighetene sine til neste nivå. Med sin lekne flex og avanserte teknologi, som 3BT™ og Sidekick, tilbyr Feelbetter den perfekte blandingen av kontroll og tilgivelse, uansett terreng. Hvorfor føle seg bra når du kan føle deg bedre?

Bataleon Feelbetter er utviklet for å hjelpe ambisiøse syklister med å vokse og utfordre seg selv. Enten du akkurat har begynt eller allerede har litt erfaring, er dette brettet bygget for å støtte deg på din snowboardreise. Med Feelbetter kan du utvikle deg raskt og ta all-fjellkjøring til nye høyder.

Dette snowboardet har en leken flex som gjør det enkelt å kjøre og gir deg full kontroll. Du kan ta selvsikre svinger og finpusse ferdighetene dine uten å være redd for uventede kantfall. Takket være de avanserte 3BT™- og Sidekick--teknologiene reduseres kantfall til et minimum, uansett hvilket terreng du kjører på.

Feelbetter er utstyrt med Bataleon's innovative 3BT™ (Triple Base Technology) og Sidekick. 3BT™ gir en bredere base i nese og hale, noe som forbedrer stabiliteten og flyteevnen i puddersnø. Sidekick løfter kontaktpunktene, noe som gjør brettet lettere å styre og reduserer kantfall. Disse teknologiene gjør Feelbetter allsidig og egnet for en rekke ulike typer terreng, fra pisten til eventyr utenfor-.

Hvorfor nøye seg med bra når du kan strebe etter bedre? Bataleon Feelbetter er legemliggjøringen av denne filosofien. Det er det perfekte brettet for å berike snowboardeventyrene dine, utvikle nye ferdigheter og pushe grensene dine. Enten du vil perfeksjonere carvingteknikken din-, ta dine første hopp i parken eller bare ha det gøy på fjellet, er Feelbetter noe for deg.

Bataleon Feelbetter er ditt reisefølge til bedre snowboardopplevelser. Med fokus på progresjon, leken flex og avansert teknologi er dette brettet nøkkelen til å nå dine snowboardmål. Velg Feelbetter og kjenn forbedringen i alle aspekter av din-fjellkjøring. Hvorfor føle seg bra når du kan føle deg bedre?

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

143

146

149

152

Nesebredde (mm)

27.5

27.8

28.2

28.5

Halebredde (mm)

27.5

27.8

28.2

28.5

Midjebredde (mm)

23.8

24.0

24.2

24.4

Effektiv kant (mm)

107.9

110.6

113.3

116.0

Rytterens vekt (kg)

92-136

99-143

106-150

117-161

Rytterens vekt (kg)

42,0-62,0

45,0-65,0

48,0-68,0

53,0-73,0

General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
3D-form
 Bataleon Feelbetter 3D-form
Retningsbestemt tvilling
 Bataleon Feelbetter Retningsbestemt tvilling
Technical specifications
 Bataleon Feelbetter Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bataleon Snowboards tilbyr banebrytende-snowboarddesign og -teknologi, inkludert det revolusjonerende 3D-shaping-systemet, for en enestående kjøreopplevelse på fjellet. Med et sterkt fokus på presisjon, ytelse og kvalitet er Bataleon Snowboards et ledende varemerke som tilbyr snowboardkjørere på alle nivåer verktøyene de trenger for å pushe grensene sine og dominere fjellet.

Base Hyper Glide S

Standard sintret bunn som er slitesterk og rask - og enda raskere når den er vokset.

Kjerne Pop Core

Full poppel med strenger av bøk for å styrke bordets rygg, forsterke innleggene og øke popen.

Statister Sjokkvegger

Dette er vår uretanforsterkede sideveggsteknologi. ShockWalls gjør kjøreturen jevnere og mer motstandsdyktig mot støt.

Glass Bi-Ax Laminering

En tradisjonell toveisvev-som er lett, sterk og leken; den holder brettet snappy uten å tilføre vridningsstivhet, noe som er perfekt for å være kreativ.

Profil Medium Camber

Camber-profiler defineres fra lav til høy. Høyere camber gir mer dynamiske brett som må kjøres mer aggressivt for maksimal ytelse. Brett med lavere camber er mykere ved lavere hastigheter og i puddersnø. Alle camberprofiler går fra nose til tail. Høyere er ikke alltid bedre

Form Retningsbestemt tvilling

Et snowboard med symmetrisk outline og flex, men med en litt forskjøvet setback-bindingsposisjon.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.