Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Bataleon Fly-bindingene

For inneværende sesong kan Bataleon stolt presentere de splitter nye Fly--bindingene, en fullt justerbar binding med en attraktiv prislapp som uanstrengt håndterer alt du fyrer av. Den innovative 3/4-ryggen, som ble introdusert for første gang for denne modellen, representerer den perfekte balansen mellom allmountain-kontroll og muligheten til å utføre freestylebevegelser med letthet.

Fly--bindingene er designet for å dekke behovene til alle snowboardkjørere, uansett terreng eller kjørestil. Den fullt justerbare designen gir skreddersydd passform, slik at snowboardere kan tilpasse bindingene til sine personlige preferanser og kjøreforhold. Disse justeringsmulighetene, kombinert med den attraktive prisen, gjør Fly til et ideelt valg for både nybegynnere og erfarne kjørere.

Det som kjennetegner 3/4 Back, er den sofistikerte balansen mellom fjellkontroll og freestyle-fleksibilitet-. Enten du suser nedover fjellet med kraftige svinger eller viser frem ferdighetene dine i funparken med stilige triks, garanterer Fly--bindingene allsidighet og ytelse.

Bruken av materialer av høy kvalitet og de nyeste teknologiene sikrer at Fly--bindingene er holdbare og responsive, selv under krevende forhold. Resultatet er en binding som kombinerer pålitelighet og ytelse, slik at snowboardkjørere kan få mest mulig ut av kjøreopplevelsen.

Enten du er en erfaren proff på jakt etter allsidighet eller en nybegynner som ønsker en rimelig binding av topp kvalitet, tilbyr Bataleon Fly-bindinger den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og verdi. Grip muligheten til å legge til disse toppmoderne-eller-- bindingene i utstyret ditt, og utforsk fjellene med selvtillit og stil.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

US menn

US kvinner

EU

JAPAN / MONDO

S 5 - 7 6.5 - 8.5 36.5 - 39 23 cm - 25 cm
M/L 7.5 - 10 9 - 11.5 39.5 - 43.5 25.5 - 28
L/XL 10.5 - 13 - 44 - 48 28.5 - 31

General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Park
Hundefrisører
Pow
 Bataleon Fly Black
Technical specifications
 Bataleon Fly Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bunnplate Justerbar sokkelstørrelse

Chassiset kan justeres for å sentrere båten perfekt i bindingen og på brettet.topp form

Ankelstropp Ankeloverføring

Konstruksjon i ett stykke som er lett og bombesikker. Den konturerte, ergonomiske designen fordeler trykket jevnt over foten og gir et ideelt nivå av freestyle-fleksibilitet og støtte.

Stropper Stiger for rask inntreden

FastEntry-stiger er utformet slik at de er enkle å spenne inn og ut. Den hule formen på stroppen er utformet slik at den spretter opp når du slipper den. FastEntry sørger for at du slipper å slite med å komme inn og ut av bindingen, slik at du får mer tid til å sykle.bunnform

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.