Snowboardklær

Kjøpe snowboardklær

Når du drar på en flott vintersporttur, er gode snowboardklær selvfølgelig et must. På Snowboards.no har du kommet til rett sted for å kjøpe ditt nye snowboardutstyr. I tillegg til at snowboardantrekket ditt skal være komfortabelt, bør det også oppfylle visse krav. Vil du kjøpe billige snowboardklær? Ta en titt på utvalget vårt via lenkene nedenfor.

kleding-voor-snowboarden

Kolleksjon med snowboardklær

Vi har stolt satt sammen en god kolleksjon av snowboardklær til deg, bestående av flere gode merker. Vi har sett nøye på forskjellige stiler, slik at vi kan gi alle snowboardere et flott snowboardantrekk.

Airblaster sett med snowboardklær

Hos Airblaster handler snowboardklær om "fun in function", innovasjon og kvalitet med et vilt preg. Airblaster har et bredt utvalg av kule snowboardbukser og jakker i forskjellige stiler som hovedsakelig er laget av resirkulerte materialer. I tillegg er materialene produsert på en miljøvennlig måte, og Airblaster stiller høye kvalitetskrav til sine produkter.

Ninja-dresseneAirblaster er svært populære. Disse heldekkende undertrøyene er laget av et hurtigtørkende, fukttransporterende Air Tech-materiale med 4-veis stretch.

Picture snowboardklær

snowboardkleding

Picture Organic Clothing, som er det fulle navnet, lager fantastiske snowboardklær som er bærekraftige og miljøbevisste. For eksempel brukes materialer som økologisk bomull og resirkulert polyester i produksjonen av klærne. Restene blir selvfølgelig ikke kastet. I stedet bearbeides disse i fôret på for eksempel en snowboardjakke.

snowboard kleding

Snowboardklær til menn

I vår kolleksjon av snowboardklær for menn har vi noen kule snowboarddresser fra Picture og Airblaster. Vi har også matchende tilbehør som jakker, bukser, ansiktsmasker, mellomlag, snowboardsokker og luer. Vi har svært tekniske jakker for frikjørere med høy vannsøyle og pusteevne. Men også veldig kule jakker og bukser for freestylere og til og med snowboardjakker som du kan bruke hele året.

Snowboardklær til damer

Vi har også et stort utvalg av snowboardklær til damer. Kule snowboardjakker og -bukser til damer fra Picture og Airblaster. Vi har også kule smekkebukser til de tøffe jentene, men også trange og stilige snowboardklær til damer.

Snowboardklær av god kvalitet

Vi i Sideways satser på kvalitet og ønsker å gi deg en fantastisk vintersportopplevelse. Det gjør vi ved å tilby produkter av høy kvalitet. Men hva er egentlig snowboardklær av god kvalitet? Dette inkluderer selvfølgelig kvalitet og slitestyrke. Men vi mener også at vanntetthet og pusteevne er svært viktig.

Hva sier en vannsøyle om snowboardklærne dine?

En viktig egenskap ved et godt snowboardantrekk er at det skal være vanntett. I beskrivelsene og tilleggsinformasjonen til et plagg vises vannsøylen i mm. Men hva forteller det deg? Kort sagt: Jo høyere tallet er, desto mer vanntett er snowboardbuksen eller -jakken. Mellom 0 og 1 000 mm er stoffet vannavvisende, og ved for eksempel 15 000 - 30 000 mm er stoffet helt vanntett.

Hva sier pusteevnen om snowboardklærne dine?

I tillegg til å være vanntett er det også svært viktig at snowboardantrekket ditt puster godt. Når du kjører intensivt på snowboard, svetter du. Svetten må transporteres bort for å holde deg tørr på innsiden. Det er enkelt forklart. Det er små hull i stoffet som er store nok til å slippe gjennom damp, men små nok til å slippe ut fuktighet. Vi angir pusteevne i for eksempel 5 000 g. Det betyr at 5 000 g fuktdamp kan passere gjennom per m2 i løpet av 24 timer. Jo høyere tallet er, desto bedre puster snowboardbuksen eller -jakken. Leter du etter matchende undertøy som også puster godt? Ta en titt på snowboardundertøy for snowboardkjørere. Du finner også annet snowboardtilbehør som snowboardstøvler i nettbutikken vår!