Snowboardbukser

Kjøp snowboardbukser

Leter du fortsatt etter en god snowboardbukse før du skal ut på vintersport? Da har du kommet til rett sted. Snowboardbukser beskytter deg mot kulde og vind. De bør også være pustende og vanntette. Da holder du deg varm og tørr når du kjører snowboard. Vi har en snowboardbukse som passer til alle typer snowboardere. En frikjører som regelmessig går på tur i 2 timer, bruker for eksempel en skallbukse. Er du mer av en pisteboarder og pleier å gå i snøen i januar? Da anbefales en snowboardbukse med mer isolasjon.

Vi har satt sammen en fin kolleksjon av snowboardbukser. Picture og Airblaster. Vi har også kule, matchende snowboardjakker fra de samme merkene.

snowboard broek

Airblaster snowboardbukser

Airblaster er et amerikansk selskap som drives av snowboardere for snowboardere, noe som er helt i tråd med vår visjon. Alle snowboardbuksene fra Airblaster har en vannsøyle på minst 10 000 mm. Dette gjør alle snowboardbuksene vanntette.

Picture snowboardbukser

Det fulle navnet på dette flotte merket er Picture Organic Clothing. Merket lager superkule snowboardklær som er laget på en bærekraftig og miljøbevisst måte.

Snowboardbuksen Picture er for eksempel laget av resirkulert polyester og har en vannsøyle på minst 10 000 mm. Dette gjør alle snowboardbuksene vanntette!

Hva bør en god snowboardbukse oppfylle?

En god snowboardbukse er en viktig del av snowboardutstyret og bør oppfylle flere viktige kriterier for å gi optimal ytelse og beskyttelse på fjellet.


For det første bør en snowboardbukse være vanntett for å holde deg tørr i våte og snørike forhold. Det er viktig å være oppmerksom på vanntetthetsgraden, uttrykt i millimeter, der et høyere tall gir bedre beskyttelse mot fuktighet.


Buksens pusteevne er også svært viktig. En god snowboardbukse transporterer bort fuktighet og svette, slik at du ikke blir overopphetet under intense aktiviteter.
Isolasjon er også viktig. Buksen skal gi nok varme til at du føler deg komfortabel på fjellet, samtidig som du ikke blir overopphetet under mildere forhold.
En god passform er avgjørende for bevegelsesfriheten og komforten når du kjører snowboard. Buksen bør være romslig nok til at du kan bevege deg fritt og eventuelt ha beskyttelsesputer under.


Funksjonalitet er en annen viktig faktor. Buksen bør ha nok lommer til å oppbevare viktige ting, og justerbare linninger og gamasjer kan bidra til å justere passformen og gi ekstra beskyttelse.


Slitestyrke er også viktig. En bukse som er godt konstruert og laget av slitesterke materialer, vil sikre at den holder lenge, selv når den brukes intensivt på fjellet.
Til slutt bør snowboardbuksen også passe til din personlige stil og ha et moteriktig design. Med en bukse som oppfyller alle disse kriteriene, er du klar til å nyte snowboardeventyrene dine komfortabelt og med selvtillit. Det finnes for eksempel ulike typer snowboardbukser. Det finnes blant annet isolerte snowboardbukser, skallbukser, snowboard Bibs og cargobukser.

snowboard broek

Derfor bør du velge snowboardbukser i stedet for skibukser

Det er viktig å velge en spesifikk snowboardbukse i stedet for en skibukse fordi de to aktivitetene stiller ulike krav til bekledningen. Snowboard og ski har hvert sitt bevegelsesmønster og hver sin stil, noe som betyr at utstyret bør være tilpasset de spesifikke behovene til hver enkelt sport.
En snowboardbukse er designet med tanke på snowboardens behov. En snowboardbukse har vanligvis en løsere passform som gir større bevegelsesfrihet, slik at snowboardere enkelt kan utføre triks og stunts. Dessuten har snowboardbukser ofte en høyere midje for å hindre at snø kommer inn i buksen når man faller eller sitter i snøen.
I tillegg har snowboardbukser ofte ekstra forsterkninger på knærne og setet, fordi snowboardere ofte faller på knærne og baken når de lærer nye triks. Disse forsterkningene gir ekstra slitestyrke og beskyttelse.
Skibukser, derimot, er som regel designet med en slankere passform for å fremme aerodynamikken under skikjøring. De har ofte en lavere midje for å passe godt under en skijakke. Skibukser har også en tendens til å ha et mer klassisk utseende og er mindre fokusert på freestyle eller snowboard.
Kort sagt, ved å velge en snowboardbukse i stedet for en skibukse får du bedre passform, større bevegelsesfrihet og ekstra beskyttelse som er skreddersydd for snowboardkjøring. Dermed kan du nyte snowboardeventyrene dine fullt ut og bevege deg trygt på fjellet.

Snowboardbukser med høy vannsøyle

En god vannsøyle er viktig for en snowboardbukse fordi den indikerer hvor vanntett buksen er. Den angir hvor mye vanntrykk stoffet tåler før vannet begynner å sive gjennom. Jo høyere vannsøyle, desto mer motstandsdyktig er buksen mot våte forhold som regn, snø og slaps.
For snowboardere er det viktig å holde seg tørre under kjøring, spesielt siden de ofte kommer i kontakt med våte forhold som nysnø og puddersnø. En bukse med god vannsøyle sørger for at fuktighet ikke trenger inn i buksen, slik at du holder deg varm og komfortabel.
Vanligvis regnes en vannsøyle på 5 000 mm som vanntett og egnet for lett til moderat nedbør. En vannsøyle på 10 000 mm eller mer regnes som svært vanntett og egner seg for kraftig nedbør og langvarig eksponering for våte forhold.
I tillegg til en god vannsøyle er det også viktig at buksens sømmer er teipet. Teipede sømmer hindrer vann i å trenge inn i buksens sømmer og gir ekstra vanntetthet.

Snowboardbukser online på Snowboards.no

Bestill ditt nye, varme snowboardplagg, som for eksempel snowboardbukser, trygt og raskt på snowboards.no. Vi sender snowboardbuksene dine raskt og gratis. Vil du se hele kolleksjonen vår av snowboardbukser og prøve dem? Kom til snowboardbutikken vår. Vi har snowboardbukser for damer og en kolleksjon for menn.

snowboardbroek