Snowboardhansker

Snowboardhansker og -votter

I tillegg til en god, varm snowboardjakke og snowboardbukse, bør du ikke mangle gode snowboardhansker når du driver med vintersport. Når du fryser, går snowboardgleden fort tapt. Men hva er en god hanske? Vi på Snowboards.no har en fin kolleksjon av Howl, Burton og Picture snowboardhansker som holder hendene dine varme og myke å ta på. Ta en titt på hele kolleksjonen i nettbutikken og showroomet vårt i Oldenzaal.

snowboard handschoenen

Forskjellen mellom snowboardhansker og votter

Vi får jevnlig spørsmålet: Hva er forskjellen på skihansker og votter? Og hvilke er varmere? Man kan si at votter generelt er varmere enn tradisjonelle fingerhansker. Det er imidlertid viktig å sammenligne mellom votter og hansker av omtrent samme kvalitet. Med en vott er fingrene samlet på ett sted. I tillegg er luft den beste isolasjonen.

Hva kjennetegner gode snowboardhansker?

Gode snowboardhansker har flere egenskaper som er avgjørende for komfort, beskyttelse og ytelse når du kjører snowboard. Her er noen viktige egenskaper du bør se etter når du velger snowboardhansker:

  1. Vanntetthet: Velg hansker som er vanntette for å hindre at snø og fuktighet trenger inn og gjør hendene våte og kalde. Materialer som Gore-Tex og DWR-belegg bidrar til å holde vannet ute.
  2. Isolasjon: Gode hansker har nok isolasjon til å holde hendene varme, selv når det er kaldt. Thinsulate og PrimaLoft er populære isolasjonsmaterialer som gir varme uten å bli for store.
  3. Pusteevne: Hansker bør også puste for å hindre at hendene blir overopphetet og svette. Da holder du hendene komfortable og tørre.
  4. Vindtetthet: Velg hansker som er vindtette for å hindre at kald vind når hendene og kjøler dem ned.
  5. Passform og bevegelsesfrihet: Hanskene bør ha god passform og tilstrekkelig bevegelsesfrihet til at du enkelt kan bevege fingrene og feste snowboardbindinger uten begrensninger.
  6. Holdbarhet: Se etter hansker laget av materialer av høy kvalitet som er motstandsdyktige mot slitasje, slik at de holder lenge.

Kort sagt er gode snowboardhansker vanntette, godt isolerte, pustende, vindtette, har god passform og bevegelsesfrihet og er slitesterke. Ved å ta hensyn til disse egenskapene kan du kjøre snowboard komfortabelt og trygt under alle værforhold.

handschoenen-snowboard

Snowboardhansker med håndleddbeskyttelse

Snowboardhansker med håndleddbeskyttelse er spesialdesignede hansker som gir ekstra beskyttelse av håndleddene når du kjører snowboard. Disse hanskene har innebygde forsterkninger eller pads rundt håndleddene for å redusere støt og skader ved fall eller ulykker. Håndleddsbeskyttelsen er vanligvis laget av støtdempende materiale som skum eller gel for å absorbere og fordele kraften ved et fall.
Disse hanskene er spesielt populære blant nybegynnere og snowboardere med høy fallrisiko, for eksempel freestylere som utfører triks og hopp. Håndleddsbeskyttelse gir ekstra trygghet og kan bidra til å forebygge alvorlige skader som håndleddsbrudd eller forstuinger.
Det er viktig å velge godt tilpassede snowboardhansker med håndleddbeskyttelse for å få full nytte av beskyttelsen. Disse hanskene kan være et verdifullt supplement til snowboardutstyret ditt, spesielt hvis du fortsatt holder på å lære eller ønsker å beskytte deg under mer intense snowboardaktiviteter.

Fullfør snowboardantrekket ditt med gode snowboardhansker

Er du på utkikk etter snowboardsokker eller undertøy til vintersport? Da er Sideways stedet å være! Vi har en flott kolleksjon av snowboardklær fra Airblaster og Picture. Glem selvfølgelig ikke de varme luene.

Bestill hanskene dine online på Snowboards.no

Bestill dine snowboardhansker online hos Sideways eller besøk vår snowboardbutikk i Oldenzaal. Vi står til tjeneste 6 dager i uken for å gi deg råd om de riktige artiklene til snowboardet ditt, slik at du kan nyte vintersporten enda mer! Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

snowboardhandschoenen