Snowboardjakker

Kjøp snowboardjakke

Skal du snart på vintersporttur og ønsker fortsatt å kjøpe en snowboardjakke? Da har du kommet til rett sted. Vi har et stort utvalg av snowboardklær med snowboardjakker og snowboardbukser fra merker som .Airblaster Picture og Organic Clothing. Vet du allerede hva du leter etter? Ta en titt på våre skalljakker, tekniske jakker, isolerte jakker og kule kjeledresser.

snowboard jas

Hvordan bør en god snowboardjakke være?

En god snowboardjakke er en viktig del av vintersportsutstyret ditt. Den beskytter mot kulde, vind og snø, samtidig som den bør være pustende for å lede bort overskuddsvarme og fuktighet. Her er noen viktige egenskaper som en god snowboardjakke bør oppfylle:

  1. Vanntetthet: Et høyt nivå av vanntetthet er avgjørende for å holde deg tørr i snø og regn. Se på vannsøyleklassifiseringen, jo høyere tallet er, desto mer vanntett er snowboardjakken.
  2. Pusteevne: En god snowboardjakke bør også være pustende, slik at overflødig varme og svette kan slippe ut. Dette holder deg komfortabel og tørr mens du står på snowboard.
  3. Isolasjon: Avhengig av klimaet og dine personlige preferanser kan du velge en jakke med syntetisk isolasjon eller dun. Sørg for at isolasjonen gir deg nok varme til forholdene du skal stå på snowboard i.
  4. Vindtetthet: En vindtett snowboardjakke beskytter deg mot kald vind når du kjører ned fra fjellet.
  5. Snøskjørt: Et innebygd snøskjørt hindrer snøen i å komme inn i jakken når du faller eller kjører offpist.
  6. Justerbar hette: En hette er nyttig for ekstra beskyttelse mot vind og snø, og den bør være justerbar slik at du kan tilpasse den til hjelmen din.
  7. Mange lommer: Praktiske lommer med glidelås er ideelle for oppbevaring av skipass, telefon, penger og andre småting.
  8. Holdbarhet: Velg en snowboardjakke som er laget av materialer av høy kvalitet som tåler slitasje.

Ved å ta hensyn til disse egenskapene kan du finne en god snowboardjakke som beskytter deg mot vær og vind og sørger for en komfortabel og hyggelig snowboardopplevelse.

snowboard jassen

Vanntett snowboardjakke

Vannsøylen til en snowboardjakke indikerer hvor vanntett jakken er. Jo høyere verdi i 'mm', desto mer vanntett er stoffet i jakken. Spesielt hvis du regelmessig kjører i puddersnø, er det viktig å ha en snowboardjakke med en vannsøyle på minst 10 000 mm. Sørg også for at jakkens sømmer er teipet. Dette forhindrer at vann eller fuktighet siver inn gjennom sømmene. En god vanntett snowboardjakke kjennetegnes også av vanntette glidelåser.

Hva betyr en god, pustende snowboardjakke?

En god snowboardjakke som puster, er i stand til å transportere fuktighet og varme fra innsiden til utsiden, slik at du holder kroppen tørr og komfortabel mens du står på snowboard. Dette er spesielt viktig fordi du ofte svetter og produserer overskuddsvarme når du står på snowboard, noe som kan føre til at du føler deg klam og ukomfortabel hvis fuktigheten ikke kan slippe ut.
En jakke med høy pusteevne bruker avanserte materialer og teknologier for å fremme denne fukthåndteringen. Vanligvis brukes en vanntett og pustende membran, som for eksempel Gore-Tex, til å konstruere jakkens ytre lag. Membranen har mikroskopiske porer som blokkerer vannmolekyler, samtidig som vanndamp (svette) slipper ut gjennom den.
En snowboardjakke med god pusteevne forhindrer dermed overoppheting og bidrar til å regulere kroppstemperaturen, slik at du kan stå på snowboard komfortabelt i lengre tid, selv under utfordrende forhold.

snowboardjas

Snowboardjakke kombinert med snowboardbukse

Er du på utkikk etter en snowboardjakke og snowboardbukse? Og er du ute etter en fantastisk kombinasjon? Picture Airblaster Jakken fra og kan kombineres med en snowboardbukse fra samme merke. På denne måten holder snowboarddressen seg alltid på plass og forhindrer at snøen kommer inn under jakken når du sklir.

no Snowboard. er også det rette stedet for et snowboard!