wintersport onderkleding

Hvorfor termoklær og ikke en bomullsskjorte?

Det er flere grunner til at termoklær er bedre enn en bomullsskjorte når du kjører snowboard. For det første er termoklær spesialdesignet med avanserte materialer som transporterer fuktighet bort fra huden og tørker raskt. Dette holder kroppen tørr og varm selv når du svetter under intense aktiviteter som snowboarding.
Bomullsskjorter har derimot en tendens til å holde på fuktigheten, noe som kan gjøre dem klamme og våte når du anstrenger deg. Dette kan føre til nedkjøling av kroppen, spesielt i kaldt vær.
Termotøy isolerer og holder bedre på varmen enn bomull. De spesielle fibrene i termoklærne danner et isolerende lag mellom huden din og luften utenfor, slik at kroppsvarmen holder på varmen og holder deg varm.

Bestill termoklær til vintersporten med gratis frakt

Skal du snart på vintersporttur? Da kan du kjøpe termoantrekket ditt på Sideways SPorts og dra nytte av rask levering og gratis frakt fra €39,95 på Norge. Du kan betale sikkert på nettet via iDeal. Besøk butikken vår i Oldenzaal for personlig rådgivning og det største utvalget av snowboards, bindinger, klær, ski- og snowboardbriller og tilbehør.

wintersport ondergoed