Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bent Metal Axtion-bindinger

Bent Metal Axtion er en allmountain-binding som verdsettes av lagryttere.

Description

Oppdag Bent Metal Axtion-bindingene

Bent Metal Axtion-bindingen er designet som en allrounder, teamdrevet og optimalisert for allmountain-kjøring. Med funksjoner som er tilpasset behovene til erfarne snowboardkjørere, tilbyr AXTION--bindingen en uovertruffen kombinasjon av respons, komfort og pålitelighet, noe som gjør den til et viktig valg for seriøse kjørere.

En fremtredende egenskap ved AXTION--bindingen er den responsive Dual Band-ankelstroppen med dyadisk konstruksjon, som kombinerer fleksibilitet og styrke for maksimal komfort og respons. Denne innovative ankelstroppen gir utmerket kraftoverføring fra fører til snowboard, noe som gir deg maksimal kontroll og rask respons på skiftende forhold på fjellet.

I tillegg til ankelstroppen med to bånd har Axtion-bindingen også en superkomfortabel Grip Form-tåstropp. Tåstroppen sørger ikke bare for en sikker passform, men gir også den komforten som er nødvendig for lange dager på fjellet. Den forebygger tretthet og gjør at du kan konsentrere deg om nedkjøringen, ikke om ubehag.

Bindingen er konstruert med uni-body-chassis i nylon som er slitesterkt og gir nødvendig støtte, mens den solide asymmetriske highbacken gir økt stivhet. Denne kombinasjonen av egenskaper resulterer i en binding som gir topp ytelse fra toppen til bunnen av fjellet. Enten du kjører raske utforkjøringer, tekniske svinger eller freestyle-, garanterer AXTION--bindingen stabilitet og ytelse gjennom hele dagen.

Kort sagt, med Bent Metal Axtion-bindingen får du ikke bare funksjonelt utstyr, men også et stykke teknologi som er utviklet for å oppfylle kravene til erfarne snowboardkjørere. Så hvis du er ute etter en binding som er responsiv, komfortabel og pålitelig, er Axtion det riktige valget. Ta steget inn i en verden av førsteklasses snowboardytelse og opplev Axtion-bindingen på ditt neste eventyr på fjellet. Få deg litt AXTION!

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

S 5-8 37-40,5
M 8-11 40,5-45
L 11-14 45-48,5
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Bent Metal Axtion Black
Technical specifications
 Bent Metal Axtion Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bent Metal Binding Works står for avanserte snowboardbindinger som gir kompromissløs ytelse ved å kombinere innovativ teknologi med materialer av høy kvalitet. Målet deres er å gi snowboardkjørere på alle nivåer en overlegen kjøreopplevelse, støttet av holdbarhet og progressiv design.

Bunnplate Flex Control tørketrommelplate

De avanserte komposittene som brukes, inkludert glassfiberpaneler i fotplaten, genererer dynamisk energi som gir enestående respons og kontroll når du kjører snowboard.

Ankelstropp Ankelstropp med to bånd

Gir god passform og en perfekt kombinasjon av fleksibilitet og komfort.

Toestrap Grip Form Tåstropp

Tilpasser seg sømløst til enhver sko og gir maksimalt grep

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.