Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bent Metal Bolt-bindinger

Bent Metal Bolt er en unisex-modell med en allmountain-flex som er enkel å kjøre, kombinert med solide teamtestede komponenter, inkludert den komfortable ankelstroppen og fordelen med flexkontroll gjennom vårt unike drivplatesystem.

Description

Oppdag Bent Metal Bolt-bindingene

Gå inn i en verden av ultimat funksjonalitet og topp ytelse med Bent Metal Bolt--bindingene, der brukervennlighet smelter sammen med ytelse. BOLT, som er en unisex-modell, har en smidig allmountain-flex-og solide, teamtestede komponenter, inkludert den komfortable Mobility-ankelstroppen og flexkontrollfordelen med vårt unike drivplatesystem. Den komplette pakken er ikke bare en fryd for øyet, men også snill mot lommeboken. Gi vinteren et løft med BMBW BOLT!


Bent Metal Bolt--bindingene er utviklet for snowboardkjørere som er ute etter den perfekte balansen mellom funksjonalitet og ytelse. Med en allmountain--flex gir disse bindingene en uanstrengt kjøreopplevelse i en rekke ulike typer terreng, enten du carver gjennom pudder, kjører tekniske utforkjøringer eller utfører freestyle-triks på-.


Ankelstroppen Mobility er en signaturfunksjon på BOLT--bindingene, som ikke bare er komfortabel, men også gir optimal bevegelighet når du står på snowboard. Enten du carver hardt eller manøvrerer lekent gjennom parken, gir denne ankelstroppen den støtten du trenger uten at det går på bekostning av bevegelsesfriheten.


Bent Metals unike drivplatesystem, som er testet og godkjent av teamet, gir BOLT en ekstra dimensjon av flexkontroll. Dette systemet sørger for en jevn kraftoverføring mellom snowboardet og føreren, noe som gir deg maksimal kontroll over bevegelsene dine. Det er et teknologisk vidunder som tar bindingens ytelse til et nytt nivå.


Det som gjør Bent Metal Bolt--bindingene enda mer attraktive, er at denne komplette pakken ikke bare er visuelt tiltalende, men også skånsom for lommeboken. Du får ytelse av høy kvalitet uten at det koster skjorta. Så sett fart på vintereventyrene dine og opplev kraften i BMBW BOLT--bindingene på fjellet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

S 5-8 37-40,5
M 8-11 40,5-45
L 11-14 45-48,5
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Bent Metal Bolt White
Technical specifications
 Bent Metal Bolt White Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bent Metal Binding Works står for avanserte snowboardbindinger som gir kompromissløs ytelse ved å kombinere innovativ teknologi med materialer av høy kvalitet. Målet deres er å gi snowboardkjørere på alle nivåer en overlegen kjøreopplevelse, støttet av holdbarhet og progressiv design.

Bunnplate Flex Control Driver Plate

De avanserte komposittene som brukes, inkludert glassfiberpaneler i fotplaten, genererer dynamisk energi som gir enestående respons og kontroll når du kjører snowboard.

Ankelstropp Power Flex ankelstropp

Lett og fleksibel for maksimal komfort

Toestrap Tåstropp i lett form

Lett tåstropp som former seg nøyaktig over snuten på skoen

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.