Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Bent Metal Forte-bindingen for damer

Bent Metal Forte-snowboardbindingen for kvinner er en førsteklasses binding for kvinner, designet for allsidig ytelse og komfortabel kontroll. Forte-bindingen har en responsiv medium flex, hælkappe i aluminium, drivplate i magnesiumfiber, en progressiv asymmetrisk highback i nylon og en dyadisk power ankelstropp som gir den perfekte balansen mellom respons, stabilitet og komfort.

Forte-bindingens responsive medium flex-profil gir en god balanse mellom støtte og fleksibilitet, noe som gir deg presis kontroll over brettet ditt i en rekke ulike terrengforhold. Enten du surfer gjennom pudder, carver nedover bakkene i høy fart eller finpusser ferdighetene dine i parken, garanterer Forte-bindingen en jevn og responsiv kjøring.

Hælkoppen i aluminium gir utmerket holdbarhet og støtte, mens drivplaten i magnesiumfiber sørger for optimal kraftoverføring og respons i hver eneste sving og hvert eneste hopp. Den progressive, asymmetriske høyryggen i nylon gir ekstra støtte og kontroll, mens den dyadiske ankelstroppen sørger for en sikker og komfortabel passform rundt ankelen.

Forte-bindingen er det ideelle valget for kvinner som ønsker å forbedre ferdighetene sine og erobre hele fjellet. Enten du er en erfaren proff på jakt etter en binding som takler alle utfordringer, eller en nybegynner på jakt etter en pålitelig binding for å lære snowboarding, tilbyr Forte-bindingen ytelsen og komforten du trenger for å ta snowboardeventyret ditt til neste nivå.

Med sin avanserte konstruksjon og materialer av høy kvalitet er Bent Metal Forte-snowboardbindingen for damer den perfekte følgesvenn for alle kvinnelige snowboardkjørere som ønsker topp ytelse og komfort på fjellet. Enten du vil bygge fart, utføre triks eller bare nyte naturen, lar Forte-bindingen deg kjøre nedover fjellet med selvtillit og kontroll og nyte hver eneste tur.

Spesifikasjoner
SKU: 23bn011
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Bent Metal bindings
Type instap: Straps
Kjønn: Damer
Type: Freestyle, All moutain, Freeride, Carving
Nivå: Avansert, Ekspert
Fleksibilitet: Medium
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelse Støvelstørrelse US Størrelse på støvel EU
M US W 5-8 EU 35-39
L US W 9+ EU 40+
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
Førerskilt
 Bent Metal Forte Blue Orange Førerskilt
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.