Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bent Metal Joint-bindinger

Skap en flytende forbindelse mellom deg, brettet ditt og fjellet med BMBW Joint.

Description

Oppdag Bent Metal Joint-bindingene

Sideways er stolte av å introdusere Bent Metal Joint-bindingen, et mesterverk som skaper en flytende forbindelse mellom deg, brettet og fjellet. JOINT kombinerer BMBWs førsteklasses ytelseskomponenter med en Mervin Made-drivplate med flexkontroll, noe som gir deg mer allmountain-action uten at det koster deg en formue.


Drivplaten med middels fleks danner et perfekt par med en highback og hælkappe i nylon, sammen med den kraftige ankelbindingen med fleks. Denne kombinasjonen resulterer i en binding som ikke bare er responsiv, men også tilgivende, slik at du får en balansert og allsidig allmountain-ytelse.


Mervin Made flex control drive plate er kjernen i JOINT-bindingen og garanterer en sømløs kraftoverføring mellom deg og brettet. Dette innovative elementet gir en jevn og responsiv følelse, slik at du kan opprettholde kontrollen i ulike terreng og under ulike forhold på fjellet. JOINT er klar til å dekke alle snowboardbehovene dine, uansett om du carver deg gjennom puddersnø, tar svinger i preparerte bakker eller øver på freestyle-ferdighetene dine.


Highback og hælkappe i nylon gjør skoen slitesterk, samtidig som den gir balansert fleksibilitet. Dette sikrer en komfortabel kjøreopplevelse uten at det går på bekostning av ytelsen. Power Flex-ankelstroppen gir enda et lag med respons, noe som gir deg full kontroll over bevegelsene dine på brettet.


Kort sagt er Bent Metal Joint-bindingen designet med tanke på den seriøse skikjøreren. Den tilbyr en uovertruffen kombinasjon av komponenter av høy kvalitet, innovativ teknologi og rimelige priser. Ta deg til fjells med selvtillit, vel vitende om at JOINT støtter deg gjennom hver eneste sving, hopp og utforkjøring. Opplev den perfekte synergien mellom deg, brettet og fjellet med Bent Metal Joint-bindingen.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

S 5-8 37-40.5
M 8-11 40.5-45
L 11-14 45-48.5
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Bent Metal Joint Blue Black
Technical specifications
 Bent Metal Joint Blue Black Tekniske SPspesifikasjoner

Tekniske SPspesifikasjoner

Bent Metal Binding Works står for avanserte snowboardbindinger som gir kompromissløs ytelse ved å kombinere innovativ teknologi med materialer av høy kvalitet. Målet deres er å gi snowboardkjørere på alle nivåer en overlegen kjøreopplevelse, støttet av holdbarhet og progressiv design.

Bunnplate Flex Control Driver Plate

De avanserte komposittene som brukes, inkludert glassfiberpaneler i fotplaten, genererer dynamisk energi som gir enestående respons og kontroll når du kjører snowboard.

Ankelstropp Power Flex ankelstropp

Lett og fleksibel for maksimal komfort

Toestrap Tåstropp i lett form

Lett tåstropp som former seg nøyaktig over snuten på skoen

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.