Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bent Metal Metta-bindingene for kvinner

Bent Metal Metta er en binding med god terrengfølelse-god binding med medium fleks som gir et godt utgangspunkt for sterk og sikker kjøring.

Description

Oppdag Bent Metal Metta-bindinger for damer

Bent Metal Metta-bindingen lever fullt ut opp til navnet sitt. "Metta" står for et oppriktig ønske om velvære og ekte lykke for alle vesener, uten unntak. Metta er en-terrengfølelse-god binding med medium fleks, som gir en utmerket base for kraftfull kjøring og selvsikker snowboarding. En responsiv, tilgivende highback og chassis i nylon, kombinert med en drivplate med middels respons, Light Form-tåstropp og en kraftig flex ankelstropp, gir en helhetlig flexkontrollfordel.


Med Bent Metal Metta--bindingen er du garantert en positiv kjøreopplevelse på-i alle typer terreng. Den medium fleksen gir den perfekte balansen mellom respons og tilgivelse, slik at du kan kjøre med selvtillit, enten du prøver ut nye triks i parken, carver gjennom puddersnø eller kjører i bakken med stil.


Highbacken og chassiset i nylon på Metta--bindingen gir ikke bare holdbarhet, men også den responsen som trengs for en rekke ulike snowboardstiler. Denne bindingen er designet for å gi deg en pålitelig base uansett forhold på fjellet. Uansett om du er en erfaren proff eller en entusiastisk nybegynner, tilpasser Metta seg din kjørestil.


Bent Metals flex control-drivplatesystem med middels respons gir ekstra presisjon til snowboardopplevelsen din. Dette systemet gir en jevn overgang av kraft, noe som gir deg kontroll over bevegelsene dine på brettet. Light Form-tåstroppen og Power Flex-ankelstroppen kompletterer pakken og gir Metta--bindingen et helt sammenhengende og fleksibelt kontrollsystem.


Oppsummert er Bent Metal Metta-ikke bare en vanlig snowboardbinding, men et uttrykk for velvære og glede på fjellet. Med sin allsidige ytelse, holdbarhet og fleksible kontroll er Metta den ideelle følgesvenn for snowboardkjørere som ønsker en positiv og trygg kjøreopplevelse. Tilfør et snev av Metta til eventyrene dine på fjellet, og opplev den sanne betydningen av velvære når du kjører snowboard.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

M 5-8 35-39
L 9+ 40+

General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Bent Metal Metta Black
Technical specifications
 Bent Metal Metta Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bent Metal Binding Works står for avanserte snowboardbindinger som gir kompromissløs ytelse ved å kombinere innovativ teknologi med materialer av høy kvalitet. Målet deres er å gi snowboardkjørere på alle nivåer en overlegen kjøreopplevelse, støttet av holdbarhet og progressiv design.

Bunnplate Flex Control Driver Plate

De avanserte komposittene som brukes, inkludert glassfiberpaneler i fotplaten, genererer dynamisk energi som gir enestående respons og kontroll når du kjører snowboard.

Ankelstropp Power Flex ankelstropp

Lett og fleksibel for maksimal komfort

Toestrap Tåstropp i lett form

Lett tåstropp som former seg nøyaktig over snuten på skoen

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.