Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Oppdag Bent Metal Stylist-snowboardbindingen for damer

Bent Metal Stylist-bindingen for damer er en allsidig binding med høy ytelse, lette komponenter og et snev av fremtid. Dual Band-ankelstroppen er innstilt for en myk fleks med et tilgivende kompresjonsvindu for en komfortabel passform. En drivplate i magnesiumfiber, et fjærlag i EVA-og en asymmetrisk highback i solid nylon sørger sammen for pålitelig ytelse i all slags terreng. Oppdag din unike stil og omfavn styrkene dine med Stylist!

Bent Metal Stylist-damebindingen representerer innovasjon og ytelse, noe som gjør den til en favoritt blant kvinnelige snowboardkjørere som ønsker en binding som leverer kompromissløs ytelse uten å ofre komforten. Med sin avanserte design og materialer av høy kvalitet gir Stylist optimal respons og kontroll, slik at du uanstrengt kan manøvrere deg gjennom fjellet og presse grensene dine.

Dual Band-ankelstroppen er en signaturfunksjon på Stylist, og er designet for å gi en myk fleks som fordeler trykket jevnt over foten for en behagelig passform, mens kompresjonsnettstroppen gir fast, men tilgivende støtte. Dette betyr at du kan stole på stabilitet og kontroll selv i krevende utforkjøringer eller terrengforhold.

Stylist har en drivplate i magnesiumfiber som gir utmerket kraftoverføring og respons, mens EVA-fjærlaget-absorberer støt og demper vibrasjoner for en jevn gange. Den solide asymmetriske highbacken i nylon gir støtte og fleksibilitet der du trenger det, slik at du føler deg trygg i hver eneste sving og hvert eneste hopp.

Bent Metal Stylist-damebindingen er kort sagt en perfekt kombinasjon av stil, ytelse og komfort, noe som gjør den til en uunnværlig del av snowboardutstyret for kvinner som ønsker å få mest mulig ut av kjøringen. Med denne bindingen kan du utforske stilen din og utnytte styrkene dine, samtidig som du får uovertruffen ytelse på fjellet.

Spesifikasjoner
SKU: style23BN001
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Bent Metal bindings
Type instap: Straps
Kjønn: Damer
Type: Freestyle, All moutain, Freeride, Carving
Nivå: Avansert, Ekspert
Fleksibilitet: Medium
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelse Støvelstørrelse US Størrelse på støvel EU
M US W 5-8 EU 35-39
L US W 9+ EU 40+
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
Førerskilt
 Bent Metal Stylist Black Førerskilt
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.