Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Bent Metal Transfer-bindinger

Allsidig ytelse og allmountain-dominans. BMBWs perfekte terrengkombinasjon av en Engineered Polymer Highback og en responsiv drivplate i magnesiumfiber gir deg presis freestyle/freeride-ytelse og kontroll i alle kjøresituasjoner.

Description

Oppdag Bent Metal Transfer-bindingene

Bent Metal Transfer er synonymt med allsidig ytelse og allmountain-dominans. Denne bindingen er BMBWs perfekte kombinasjon av en Engineered Polymer Highback og en responsiv Magnesium Fiber Drive Plate, slik at du kan oppleve presis freestyle- og freeride-ytelse og kontroll i alle-situasjoner. Det er den ultimate terrengbindingen-som er teamtestet og godkjent, fra parker på østkysten til toppene i Alaska.


Bent Metal Transfers Engineered Polymer Highback gir ikke bare den nødvendige støtten, men også fleksibiliteten som er avgjørende for allsidige snowboardstiler. Enten du manøvrerer deg gjennom parken, kjører tekniske linjer i backcountry eller finsliper freestyle-ferdighetene dine på-, reagerer denne bindingen på hver eneste bevegelse med presisjon og pålitelighet.
Drivplaten i magnesiumfiber tilfører Transfer-en ekstra dimensjon til bindingens ytelse. Den gir responsiv kraftoverføring fra føreren til snowboardet, noe som gir deg maksimal kontroll under en rekke ulike forhold. Enten du carver gjennom pudder i høy fart eller tar presise svinger i preparerte bakker, gir denne bindingen enestående respons.


Bent Metal Transfer er ikke en hvilken som helst binding, men et stykke teknologi som har bevist sin verdi i en rekke ulike miljøer. Fra de utfordrende forholdene i parkene på østkysten-til det uforutsigbare terrenget på toppene i Alaska - denne bindingen har gjort seg bemerket som en pålitelig følgesvenn for seriøse snowboardkjørere.


Enten du er en erfaren proff eller en entusiastisk kjører som ønsker å ta ferdighetene dine til neste nivå, gir Bent Metal Transfer allsidigheten og kontrollen du trenger for en uovertruffen kjøreopplevelse. Ta steget inn i en verden av allmountain-dominans og oppdag hva Transfer--bindingen kan gjøre for snowboardeventyrene dine.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

USA

EU

S 5-8 37-40,5
M 8-11 40,5-45
L 11-14 45-48,5
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Bent Metal Trasfer Black Pink
Technical specifications
 Bent Metal Trasfer Black Pink Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bent Metal Binding Works står for avanserte snowboardbindinger som gir kompromissløs ytelse ved å kombinere innovativ teknologi med materialer av høy kvalitet. Målet deres er å gi snowboardkjørere på alle nivåer en overlegen kjøreopplevelse, støttet av holdbarhet og progressiv design.

Bunnplate Flex Control Driver Plate

De avanserte komposittene som brukes, inkludert glassfiberpaneler i fotplaten, genererer dynamisk energi som gir enestående respons og kontroll når du kjører snowboard.

Ankelstropp Ankelstropp med to bånd

Gir god passform og en perfekt kombinasjon av fleksibilitet og komfort.

Toestrap Grip Form Tåstropp

Tilpasser seg sømløst til enhver sko og gir maksimalt grep

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.