Snowboardhjelmer

Kjøp snowboardbriller

Skal du snart på vintersporttur og vil likevel kjøpe nye snowboardbriller? Da har du kommet til rett sted hos Sideways. Ikke undervurder viktigheten av gode snowboardbriller! Brillene beskytter øynene dine mot kulde, vind og eventuelt fall. Spesielt under ugunstige forhold er det en fordel med skibriller. Det er ingen forskjell på skibriller og snowboardbriller. Det kan imidlertid være forskjell på snowboardbriller for menn og kvinner.

snowboard goggles

Betydningen av en snowboardbrille

I tillegg til å beskytte deg mot den kalde vinden, hindrer snowboardbrillene ufiltrert sollys i å trenge inn i øynene dine. Når den sterke UV-strålingen stråler direkte inn i øynene, kan det få ubehagelige konsekvenser. Under vintersport er denne faren enda større fordi snøen reflekterer UV-strålingen. I tillegg skjærer UV-strålingen rett gjennom et tykt skydekke. Derfor er det et must å bruke en godt forseglet snowboardbrille når du utøver vintersport.

Vi har valgt ut en fin kolleksjon av ski- og snowboardbriller til deg fra flere fantastiske merker som SPy,Smith, Aphex og Anon.

Vil du kjøpe snowboardbriller for all slags vær? Prøv våre Smith goggles

Smith 's snowboardbriller for all slags vær er uunnværlige og svært populære. Hvorfor er de det? Det er ganske enkelt! Kvaliteten og utseendet på Smith -brillene er veldig bra. Linsene på Smith er utstyrt med Chromapop. Dette gjør at du ser enda skarpere og med bedre kontrast. Hvis du vil gå hele veien, har vi også Smith hjelmer som passer perfekt til snowboardbrillene fra Smith.

Briller fra Anon

Ski- og snowboardbrillene fra Anon er også veldig hippe og innovative. Brillene fra Anon har Sonar-linser. Sonar gir deg bedre syn med dybde og kontrast. I tillegg kan du lynraskt bytte linser på noen av brillene fra Anon takket være Magna-Tech-systemet. Vi har også kule Anon hjelmer i kolleksjonen vår som passer perfekt til brillene.

Skibriller fra Aphex

Det fine med ski- og snowboardbriller fra Aphex er at du kan bytte remmene. I tillegg får du to linser som standard med de flesteAphex -brillene. En linse for godt vær og en linse for dårlig vær.

Hva skal jeg passe på når jeg kjøper en snowboardbrille?

Når du skal kjøpe en snowboardbrille, er det noen viktige aspekter du må huske på. Først og fremst er passformen viktig - pass på at brillen sitter godt i ansiktet og er behagelig å ha på, uten å klemme eller forskyve seg når du kjører snowboard. I tillegg er linsefargen viktig, ettersom ulike farger passer til ulike værforhold. En klar linse er ideell for overskyede dager, mens en mørk linse er god for solfylte forhold. Tenk også på antidugg- og antiripe-belegg for klart syn og lang holdbarhet. Muligheten til å bytte linser kan dessuten være nyttig hvis du ofte står på snowboard under skiftende forhold. Til slutt bør du velge en stilig goggle som passer til din personlige smak og ditt snowboardantrekk.

Linsekategori for snowboardbriller

Du bør ha forskjellige linser i snowboardbrillene for alle typer vær. Dette er ikke alltid mulig. Det finnes tre kategorier av linser. Kategori 1, 2 og 3.

Jo sterkere solen skinner, desto mørkere bør glasset være. Så når det er klar blå himmel, får du best sikt med skibriller med kategori 3-linser.

Skibriller med sylindrisk eller sfærisk linse

Hovedforskjellen mellom en snowboardbrille med sfærisk og sylindrisk linse er formen på linsen. En sfærisk linse har en buet form i både vertikal og horisontal retning, som ligner på en kule. Dette gjør at linsen bedre tilpasser seg ansiktsformen og gir et bredere synsfelt uten forvrengninger. Sfæriske brilleglass reduserer også risikoen for blending og refleksjoner, noe som sikrer klart og tydelig syn under ulike forhold.
Et sylindrisk brilleglass har derimot en flatere form i horisontal retning og en buet form i vertikal retning, slik at det ser ut som en sylinder. Sylindriske brilleglass er ofte litt billigere enn sfæriske brilleglass og kan fortsatt gi godt syn, men de har vanligvis et smalere synsfelt og kan forårsake mer forvrengning i kantene av synsfeltet. Generelt er sfæriske linser mer populære på grunn av bedre passform og bredere synsfelt, men valget mellom de to linsetypene avhenger av personlige preferanser og budsjett.

Fotokromatiske snowboardbriller

En fotokromatisk linse er ideell i en snowboardbrille fordi den automatisk tilpasser seg skiftende lysforhold. Disse linsene har fotokromatiske egenskaper som reagerer på UV-lys, slik at linsens fargetone blir mørkere når det er mye UV-lys, for eksempel på solfylte dager. Derimot blir glasset lysere når det er mindre UV-lys, for eksempel på overskyede dager.
Den fotokromatiske linsens tilpasningsdyktighet gir snowboardkjørere flere fordeler. For det første slipper du å bytte linser eller bære flere briller, noe som er nyttig når værforholdene skifter. Du kan bruke én brille som tilpasser seg omgivelsene, slik at du kan fortsette snowboardkjøringen uhindret.

Kjøp snowboardbriller online på Snowboards.no

Bestill din nye snowboardbrille med fantastisk sikt trygt og raskt på Snowboards.no. Dra nytte av gratis frakt og superrask levering. Trenger du mer informasjon om snowboard eller snowboardbriller? Har du lyst til å prøve forskjellige goggles? Kom innom snowboardbutikken vår i Nijverdal. Det er lett å komme til oss, og du kan parkere bilen gratis.

snowboard brillen