Ratches

Bytte ut skrangler og sperrer på snowboardbindinger

Du vil selvfølgelig ikke gå glipp av en halv dag med vintersport fordi du må lete etter en snowboardbutikk som kan hjelpe deg med en defekt skralle eller skralle. Derfor bør du alltid sjekke snowboardbindingens deler før du drar på vintersport for å unngå skuffelser.

Når du oppdager at skrallehjulene på snowboardbindingene dine er utslitte, er det lurt å bytte ut disse viktige delene i tide. Gjør du dette for sent? Da kan du gå glipp av en hel dag i bakken. Du må lete etter reserveskralle på stedet. Det kan ta lang tid å lete fordi ikke alle butikker fører samme merke som bindingen din. Dyrebar tid som du mye heller ville ha brukt i bakken.

Dessverre er ikke alle skralleinnretninger universelle. Hvert merke har sin egen tykkelse og bredde. I vårt sortiment finner du skralle fra forskjellige bindingsmerker. Blant annet fra Flow, Rome, Union og Burton. Har vi ikke de riktige stroppene for deg på lager? Da er du velkommen til å kontakte oss så vi kan se etter deg.

snowboard binding ratches

Kjøp reservedeler til snowboardbindinger online

Snowboards.eu/dk Hos oss er du på rett sted for å kjøpe snowboard og alle dets deler, som snowboardstøvler og snowboardklær. Bestill trygt online, og vi leverer bestillingen din raskt via PostNL. Vil du heller besøke snowboardbutikken vår for å se hele kolleksjonen vår? Du er hjertelig velkommen. Vi er enkle å nå og parkering er gratis.