Stropper

Utskifting av stropper på snowboardbindinger

Ingenting er mer irriterende enn å oppdage i skibakken at stroppene på stroppbindingen er utslitt eller ødelagt. Sjekk alltid i god tid før skituren at bindingene dine fortsatt er komplette og at alt fungerer som det skal.

Når du oppdager at reimene på stroppene er slitt, bør du bytte dem ut i tide. Gjør du dette for sent? Da kan du gå glipp av en hel dag i bakken. Da må du lete etter reservestropper på stedet. Dyrebar tid som du mye heller ville ha brukt i bakken.

Dessverre er ikke alle reimer universelle. Hvert merke har sin egen tykkelse, bredde og antall riller. I vårt sortiment finner du reimer fra forskjellige merker. Når du kjøper nye stropper, må du sørge for at merket passer til merket på bindingene dine. I sortimentet vårt finner du stropper fra Flow, Rome, Union og Burton. Har vi ikke de rette stroppene for deg på lager? Da er du velkommen til å kontakte oss slik at vi kan lete for deg.

snowboard bindingen straps

Reservestropper snowboardbindinger online

På Snowboards.no har du kommet til rett sted for snowboardbindinger og alle slags andre bindingsdeler til snowboard. Bestill på nettet, så leverer vi reservedelene dine trygt og raskt via PostNL. Vil du heller besøke snowboardbutikken vår for å se hele snowboardkolleksjonen vår? Du er hjertelig velkommen! Det er lett å komme til oss, og parkering er gratis.