Bindinger med bakre trinn

Kjøp snowboardbindinger med bakre inngang

Snowboardbindinger som lar deg gå inn i bakbindingen, kalles også rear entry-bindinger. Highbacken på baksiden av bindingen åpnes slik at foten din kan gli inn. Highbacken kan deretter svinges opp igjen og låses på plass. Dette sparer deg for tid fordi du ikke trenger å justere ankel- og tåstroppen hver gang.

Ideen med bindinger med bakre trinn er at når de er riktig justert for å passe støvelen din, trenger du bare å åpne/lukke highbacken for å få snowboardstøvlene inn/ut. Dette betyr også at du kan begynne å kjøre rett fra heisen uten å måtte sitte på rumpa.

Kompatibilitet med bakre inngangsbindinger

Rear entry-bindinger har samme 4x4-skruemønster som strap-bindinger, noe som betyr at de kan monteres på alle brett. Burton De kan til og med monteres på snowboard med en Channel. Du kan altså fritt velge hvilket snowboardmerke du ønsker å kombinere med bakre entry-bindinger.

flow in bindingen

Fordeler med rear-entry-bindinger

Rear entry-bindinger, også kjent som rear entry-bindinger, har flere fordeler for snowboardere. En av de viktigste fordelene er at det er enkelt og raskt å komme seg inn og ut av bindingen. Med den innovative designen til rear entry-bindinger trenger du ikke lenger å skyve foten inn og stramme stroppene. I stedet åpner du bare bakpanelet på bindingen, trer inn og lukker panelet med en hurtigspenne. Dette sparer tid og problemer, spesielt på travle dager på fjellet.

I tillegg gir bakre bindinger ofte god passform og komfort. Stroppene kan justeres nøyaktig og gir et godt grep rundt føttene, noe som gir deg kontroll og stabilitet under snowboardkjøringen. Mange rear entry-bindinger har dessuten avanserte dempingssystemer og justerbare highbacks for ekstra støtte og komfort.

For nybegynnere kan rear entry-bindinger være et attraktivt valg fordi de er lette å komme inn i og enkle å bruke. Erfarne snowboardere setter også pris på effektiviteten og komforten til disse bindingene, spesielt på dager der de må gå inn og ut av bindingene ofte, for eksempel når de øver på triks i snowparken. Alt i alt er rear-entry-bindinger et brukervennlig og komfortabelt bindingsalternativ for snowboardere på ulike nivåer.

snowboard bindingen met achter instap

FlowRear-entry-bindinger fra .

Flow Flow De mest populære og velkjente snowboardbindingene med bakre inngang er bindinger. var et av de første merkene som kom ut med en bakre inngangsbinding. De siste årene har disse bindingene blitt videreutviklet, og eliminert alle ulempene. Flow For eksempel kan bindinger også brukes som strapbindinger, og den store stroppen kommer opp når du bretter highbacken bakover. Dette gir støvelen mer plass til å gå inn i ryggen. Det gjør også at du kan justere bindingen strammere.

Fastec-bindinger fra SP

Flow SPEt alternativ til bindinger er bakre innstegsbindinger fra .SP Disse bindingene kalles også FastTec-bindinger. Disse bindingene er for både kvinner og menn. Takket være Fastec-systemet går det raskt og enkelt å komme seg inn i bindingen. Når du åpner stroppene med en enkel bevegelse, foldes highbacken automatisk tilbake, slik at du raskt kan gå ut av bindingen.

Bindinger med bakre innsteg er ikke bare for nybegynnere!

Bindinger med bakre inngang forbindes ofte med nybegynnere på grunn av den enkle innstigningsmekanismen. Det er imidlertid viktig å vite at disse bindingene ikke bare er for nybegynnere, men at de også kan være svært godt egnet for avanserte og erfarne snowboardere.

En av hovedfordelene med bakre inngangsbindinger er at de er enkle og raske å komme inn og ut av. Dette gjør dem ideelle for snowboardere som liker å komme seg raskt opp i fjellet og ikke vil kaste bort tid på å justere stroppene. Hurtigutløseren sørger for effektiv innstigning, slik at du får mer tid til å nyte nedkjøringene.

Moderne bakre bindinger har dessuten ofte avanserte funksjoner og teknologier som bidrar til bedre ytelse og kontroll. De kan ha justerbare stropper, highbacks og dempingssystemer for tilpasset passform og respons.

Det er viktig å understreke at valget mellom rear entry-bindinger og strap-bindinger avhenger av individuelle preferanser og snowboard-stil. Noen snowboardere foretrekker den tradisjonelle følelsen og tilpasningsdyktigheten til strap-bindinger, mens andre foretrekker den praktiske og tidsbesparende bakbindingen.

Kort sagt, rear step-bindinger er ikke bare for nybegynnere, men kan være et utmerket valg for snowboardere på alle nivåer som er ute etter en rask og enkel inngang, samtidig som de kan nyte godt av avansert ytelse i bakkene.

Kjøp snowboardbindinger med bakre inngang på nettet

Snowboards.eu/dkSnowboardbindinger med bakre inngang kan bestilles trygt og raskt på . Du finner et bredt utvalg av bindinger for bådekvinner og menn i vår kolleksjon. Vår kolleksjon inneholder også bindinger for ulike nivåer. For nybegynnere, avanserte og ekspertbindinger. Trenger du mer informasjon? Eller vil du se de forskjellige bindingene? Ta turen innom snowboardbutikken vår. Butikken vår er lett å komme til, og du kan parkere bilen gratis foran butikken.