Supermatiske bindinger

Nidecker Supermatic-bindingene er en gamechanger

Nidecker Supermatic-bindingene kan beskrives som en gamechanger. Gamechanger er et begrep som brukes i de fleste bransjer, og snowboard er intet unntak. Hver sesong kommer forskjellige merker med nye ideer og produkter for å gjøre snowboarding enklere, mer komfortabelt og bedre. Mange av disse nyvinningene forsvinner etter ett eller to år. Det vil ikke være tilfelle for disse geniale snowboardbindingene

Hvorfor vil Supermatic-bindingene bli en suksess?

Nidecker Den store fordelen med Supermatic-bindingen er at den kan kombineres med alle snowboardstøvler. Burton Burton Mens du med Step-On fra er avhengig av støvler, passer alle støvler av alle merker i Surpermatic-bindingen, nå også DC. Støvlene er uten tvil den viktigste delen av hele snowboardoppsettet ditt. Uansett hvor mye penger du bruker på utstyret ditt, er det over og ut hvis støvlene ikke passer ordentlig. Nidecker Dette er den "universelle" faktoren, og det er et smart trekk av , slik at den enkelte rytters budsjett og passform kommer først.

Nidecker Supermatic-bindinger i hvitt og grønt

Nidecker Supermatic

Nidecker Supermatic bindingen

Nidecker Hvorfor velge Supermatic-bindinger?

Nidecker Supermatic-bindinger er et utmerket valg for snowboardere som er ute etter ytelsesorienterte og allsidige bindinger. Disse bindingene er utviklet med avansert teknologi og materialer for å gi optimal respons, komfort og kontroll under snowboardkjøring.

Nidecker En av de viktigste grunnene til å velge Supermatic-bindinger er deres holdbarhet og pålitelighet. De er laget av materialer av høy kvalitet som tåler de tøffe forholdene på fjellet, noe som gjør dem holdbare og motstandsdyktige mot slitasje.

Nidecker I tillegg er Supermatic-bindingene utstyrt med justerbare stropper og highbacks, slik at de kan tilpasses snowboarderens individuelle passform og preferanser. Dette sikrer en komfortabel og støttende passform, noe som er avgjørende for en kontrollert og stabil kjøring i alle bakker.

Nidecker Supermatic-bindingenes responsivitet gjør dem ideelle for snowboardere som liker å bygge fart og gjøre skarpe svinger. De gir direkte kraftoverføring fra snowboarderen til brettet, noe som muliggjør presise bevegelser og manøvrer.

Nidecker Supermatic-bindingene er designet av et anerkjent merke med en lang historie i snowboardbransjen. Dette sikrer høy kvalitet og ytelse, slik at du kan nyte snowboardeventyrene dine i ethvert terreng med selvtillit. Nidecker Velg Supermatic-bindinger hvis du er ute etter topp ytelse og pålitelighet i bakken.

Supermatic bindingen

Flow Supermatic-bindinger sammenlignet med andre bindinger

Nidecker Flow Kanskje overflødige nyheter, men kjøpt for noen år siden. Umiddelbart etter overtakelsen ble bindingene tatt i hånden og forbedret betydelig. Nidecker Selv med Supermatic-bindingene overlates ingenting til tilfeldighetene. Sikkerheten kommer først, og alle mulige tester er utført på bindingene og alle komponenter. Flow Den store forskjellen mellom bindinger og en Supermatic-binding er at du ikke trenger å bøye deg ned når du vil lukke bindingen. Du kan også bruke bindingen som en stroppbinding. Veldig praktisk når du er i en trang posisjon i dyp pudder.

Nidecker Supermatic-bindinger er ikke bare for nybegynnere

Nidecker Nidecker Supermatic snowboardbindinger er ikke bare for nybegynnere, men også for viderekomne og erfarne snowboardere som er ute etter ytelsesorienterte bindinger. Supermatic er et velkjent merke i snowboardbransjen og er kjent for sin høye kvalitet og sitt teknisk avanserte utstyr.

Supermatic-bindingene er utviklet for å oppfylle kravene til erfarne snowboardere som er ute etter respons, presisjon og kontroll på fjellet. Disse bindingene er laget av materialer av høy kvalitet og avansert teknologi for å gi optimal ytelse.

Den responsive highbacken og de justerbare stroppene gir utmerket støtte og kraftoverføring, slik at du kan gjøre raske svinger og presise bevegelser. Den justerbare baseplaten sikrer en presis passform og gjør det mulig å tilpasse bindingen til din kjørestil og dine preferanser.

Nidecker Supermatic-bindingene er allsidige og passer til ulike typer terreng, noe som gjør dem ideelle for allmountain-snowboardere som liker variert terreng og ulike utfordringer. Enten du er ute etter en rask utforkjøring i bakken, en freestyleøkt i parken eller en eventyrlig tur utenfor allfarvei, kan disse bindingene oppfylle dine behov.

Nidecker Enten du er nybegynner, viderekommen eller erfaren snowboarder, tilbyr Supermatic-bindingene den rette blandingen av komfort

Nidecker Supermatic XL er tilgjengelig nå

Har du skostørrelse 44,5 eller større, og vil du gjerne kjøre snowboard med Supermatic-bindinger? Nidecker Fra nå av er Supermatic XL tilgjengelig. Nidecker Den første sesongen disse bindingene ble lansert, var de bare tilgjengelige i størrelsene M og L. Etterspørselen var enorm, og menn med skostørrelse 44,5 eller større ble utelatt. Heldigvis vil også menn med store føtter kunne nyte godt av disse step-in-bindingene neste sesong.

Nidecker Kjøp Supermatic-bindinger på nett

Nidecker I vår butikk finner du Supermatic-bindinger for ulike målgrupper. Nidecker Vi tilbyr bindinger for kvinner, menn og barn. Vil du komme og se på bindingene, eller trenger du mer informasjon om for eksempel riktig størrelse? Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom snowboardbutikken vår. Butikken er lett å komme til, og du kan parkere bilen gratis utenfor døren!

Sjekk ut hele vår kolleksjon av snowboardbindinger