Park-bindinger

Kjøp park snowboardbindinger

Eier du allerede et parksnowboard og er du fortsatt på utkikk etter noen fine parksnowboardbindinger? Snowboards.eu/dk Da er dette stedet å være. Hvis du er å finne i funparken med jevne mellomrom, hvis du ikke kan unngå en kicker og vil fange hver eneste rail, vet du at du er en ekte park-rider. Snowboardbindinger som passer godt til denne stilen er ofte lettere og mer fleksible. Fordi de er lettere, blir det lettere å svinge i luften. I tillegg gjør fleksibiliteten at du kan bruke mer kraft på bindingen for å utføre grabs. Hvis du ikke lander perfekt etter et triks eller hopp, vil en mer fleksibel high-back ikke straffe deg med en gang.

Parkbindinger for nybegynnere

Den tilgivende naturen og den myke high-backen gjør at parkbindinger også passer godt for nybegynnere. Parkbindingenes mykere fleks hjelper deg med å manøvrere i lavere hastigheter. I tillegg gjør bindingen at du, spesielt med den lavere high-backen, kan stå mer rett opp. I motsetning til stive freeride-orienterte snowboardbindinger vil ikke alle feil bli straffet.

park bindingen

Hva skal man se etter når man kjøper parkbindinger?

Når du kjøper parkbindinger, er det viktig å være oppmerksom på noen spesifikke funksjoner som er avgjørende for en optimal parkopplevelse. Parkbindinger er spesielt utviklet for snowboardere som ønsker å fokusere på freestyle-kjøring og triks i snowparken. Her er noen viktige punkter du bør huske på når du skal kjøpe parkbindinger:

  1. Fleksibilitet: Parkbindinger bør ha en myk til middels fleksibilitet. Denne myke fleksibiliteten gir snowboardere den bevegelsesfriheten som trengs for å utføre triks og bevege seg komfortabelt i parken.
  2. Asymmetrisk design: Mange parkbindinger har et asymmetrisk design, med en asymmetrisk highback. Dette gir bedre støtte ved laterale bevegelser og landinger, noe som er viktig når du utfører freestylemanøvrer.
  3. Komfortable stropper: Parkbindinger bør ha komfortable og velsittende stropper. Dette sikrer at føttene holdes godt på plass, men gir likevel nok bevegelsesfrihet til å utføre triks.
  4. Raskt og enkelt justeringssystem: I parken har snowboardere ofte behov for å tilpasse bindingen til ulike situasjoner. Et raskt og enkelt justeringssystem er derfor avgjørende for å gjøre kjøringen praktisk og effektiv.

Ved å ta hensyn til disse funksjonene kan du finne de perfekte parkbindingene som bidrar til en flott freestyleopplevelse i snowparken.

Park bindingen

park snowboard bindingen

Kan du freeride med parkbindinger?

Selv om parkbindinger er designet for freestyle og triksing i snowparken, kan de også brukes til frikjøring. Det er imidlertid viktig å være klar over at parkbindinger og frikjøringsbindinger har litt forskjellige egenskaper som kan påvirke ytelsen og opplevelsen din når du frikjører.

Parkbindinger har generelt en mykere fleks og lavere vekt, noe som gjør dem ypperlige til å utføre triks og gjøre raske bevegelser i parken. Denne fleksibiliteten kan imidlertid gi dårligere respons i høye hastigheter og i tøffere terreng, noe som kan påvirke frikjøringen.

Freeride-bindinger, derimot, har gjerne en stivere design og gir mer støtte og respons, noe som gjør dem ideelle for kjøring i offpistterreng, i dyp snø og i høye hastigheter.

Selv om du teknisk sett kan kjøre frikjøring med parkbindinger, er det ikke sikkert at du får samme stabilitet og kontroll som med spesifikke frikjøringsbindinger. Hvis du planlegger å kjøre hovedsakelig frikjøring, er det lurt å investere i bindinger som er spesielt utviklet for frikjøring, da de vil gi deg en bedre totalopplevelse i slikt terreng.

Hvis du derimot ønsker å kombinere sporadiske frikjøringsturer med litt freestyle i snowparken, kan parkbindinger fortsatt være et godt alternativ. Til syvende og sist handler det om dine personlige preferanser og kjørestil.

park  snowboard bindingen

De beste snowboardbindingene for park

Vi får jevnlig spørsmål om hvilke park snowboardbindinger som er best. Svaret på spørsmålet er ikke så enkelt. Den beste parkbindingen for deg er den som passer deg best når det gjelder budsjett, størrelse og merkepreferanser. Bataleon Union Burton Flow Arbor Rome Jones I vår butikk finner du parkbindinger fra de beste merkene, blant annet Clew, , , , , , , Bent Metal og .

Park snowboardbindinger på nett

dkBestill dine nye Park snowboardbindinger trygt og raskt hos snowboards. Du kan enkelt filtrere etter merke, størrelse og type for å raskt finne de beste bindingene. Trenger du mer informasjon? Eller vil du se bindingene i virkeligheten? Besøk vår snowboardbutikk. I tillegg til freestyle snowboardbindinger selger vi også flotte snowboard og snowboardstøvler. Vi tilbyr freestyle-snowboard, park-snowboard, all-mountain-snowboard, freeride-snowboard og carving-snowboard.