Snowboardbriller

Kjøpe snowboardbriller

Skal du snart på vintersport og ønsker å kjøpe nye snowboardbriller? Da har du kommet til rett sted hos Sideways. Ikke undervurder viktigheten av gode snowboardbriller! Goggles beskytter øynene dine mot kulde, vind og eventuelt et fall. Spesielt under vanskelige forhold er det bedre å bruke skibriller. Det er ingen forskjell på skibriller og snowboardbriller. Det kan imidlertid være forskjeller mellom snowboardbriller for menn og kvinner.

snowboard goggles

Viktigheten av en snowboardbrille

I tillegg til å beskytte deg mot den kalde vinden, forhindrer snowboardbrillene at du får ufiltrert sollys inn i øynene. Når den sterke UV-strålingen stråler direkte inn i øynene, kan det få ubehagelige konsekvenser. Under vintersport er denne faren enda større fordi snøen reflekterer UV-strålingen. I tillegg skjærer UV-strålingen rett gjennom et tykt skydekke. Derfor er det et must å bruke en godt forseglet snowboardbrille når du driver med vintersport.

Vi har valgt ut en fin kolleksjon av ski- og snowboardbriller for deg fra flere fantastiske merker som Out Of, SPy,Smith, Aphex Anon

Vil du kjøpe snowboardbriller for all slags vær? Prøv våre Smith goggles

Smith 's snowboardbriller for all slags vær er uunnværlige og svært populære. Hvorfor er de det? Det er ganske enkelt! Kvaliteten og utseendet på Smith -brillene er veldig bra. Linsene på Smith -brillene har Chromapop. Dette gjør at du ser enda skarpere med bedre kontrast. Hvis du vil gå hele veien, har vi også Smith hjelmer som passer perfekt til snowboardbrillene fra Smith.

Briller fra Anon

Ski- og snowboardbrillene fra Anon er også veldig hippe og innovative. Brillene fra Anon har Sonar-linser. Sonar gir deg bedre syn med dybde og kontrast. I tillegg kan du bytte linser på noen Anon skibriller lynraskt takket være Magna-Tech-systemet. Vi har også kule Anon hjelmer i kolleksjonen vår som passer perfekt til brillene.

Goggles fra Aphex

Det fine med ski- og snowboardbriller fra Aphex er at du kan bytte stropper. I tillegg får du med de flesteAphex skibriller to linser som standard. En linse for godt vær og en linse for dårlig vær.

Hva bør du se etter når du kjøper snowboardbriller?

Når du skal kjøpe en snowboardbrille, er det noen viktige aspekter du må huske på. Først og fremst er passformen viktig - sørg for at brillen passer godt til ansiktet ditt og er behagelig å ha på, uten at den klemmer eller forskyver seg mens du kjører snowboard. I tillegg er linsefargen viktig, ettersom ulike nyanser passer til ulike værforhold. En klar linse er ideell for overskyede dager, mens mørke linser er bra for solfylte forhold. Tenk også på antidugg- og antiripe-belegg for klart syn og holdbarhet. Muligheten til å skifte linser kan dessuten være nyttig hvis du kjører snowboard ofte under skiftende forhold. Til slutt bør du velge en stilig goggle som passer til din personlige smak og ditt snowboardantrekk.

Snowboardbrillens linsekategori

For hver type vær bør du sette en annen linse i skibrillene dine. Nå er dette ikke alltid mulig. Det finnes tre kategorier av linser. Kategori 1, 2 og 3.

Jo lysere solen er, desto mørkere bør linsen være. Så når det er klar blå himmel, vil du ha best sikt med skibriller med en linse i kategori 3.

Briller med sylindrisk eller sfærisk linse

Hovedforskjellen mellom en snowboardbrille med sfærisk og sylindrisk linse er linsens form. En sfærisk linse har en buet form i både vertikal og horisontal retning, slik at den ser ut som en kule. Dette gjør at linsen bedre tilpasser seg ansiktsformen, noe som gir et bredere synsfelt uten forvrengninger. Sfæriske linser reduserer også risikoen for blending og reflekser, noe som sikrer et klart og lyst syn under ulike forhold.
Et sylindrisk brilleglass har derimot en flatere form i horisontal retning og en buet form i vertikal retning, slik at det ser ut som en sylinder. Sylindriske linser er ofte litt billigere enn sfæriske linser og kan fortsatt gi godt syn, men de har vanligvis et smalere synsfelt og kan forårsake mer forvrengning i kantene av synsfeltet. Generelt er sfæriske linser mer populære på grunn av bedre passform og bredere synsfelt, men valget mellom de to linsetypene avhenger av personlige preferanser og budsjett.

Fotokromatiske snowboardbriller

En fotokromatisk linse er ideell i en snowboardbrille fordi den automatisk tilpasser seg skiftende lysforhold. Disse linsene har fotokromatiske egenskaper som reagerer på UV-lys og gjør linsen mørkere når det er mer UV-lys til stede, for eksempel på solfylte dager. Derimot blir glasset lysere når det er mindre UV-lys, for eksempel på overskyede dager.
Denne tilpasningsdyktigheten til den fotokromatiske linsen gir flere fordeler for snowboardere. For det første slipper du å bytte linser eller ha med deg flere skibriller, noe som er nyttig i skiftende værforhold. Du kan ha på deg én brille som tilpasser seg omgivelsene, slik at du kan fortsette snowboardkjøringen uhindret.

Kjøp snowboardbriller på nettet på Snowboards.no

Bestill din nye snowboardbrille med fantastisk syn trygt og raskt på Snowboards.no. Dra nytte av gratis frakt og superrask levering. Trenger du mer informasjon om snowboard eller snowboardbriller? Vil du prøve forskjellige goggles? Så kom innom vår snowboardbutikk i Nijverdal. Vi er lett å nå og du kan parkere bilen gratis.

snowboard brillen