Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Burton [ak] Clutch GORE-TEX skinnhansker i lær

Et vitnesbyrd om slitestyrke, smidighet og kompromissløs ytelse for dedikerte syklister som møter skarpe kanter, frosne glidelåser og utfordrende klatreskinn på sine daglige eventyr. Disse hanskene er designet for å være pålitelige følgesvenner, slik at du kan sykle dag etter dag, hele sesongen, uten å bekymre deg for slitasje eller redusert smidighet.

Hanskene er laget i helskinn og har den slitestyrken som trengs for mange års bruk, samtidig som de har den naturlige fleksibiliteten som er nødvendig for enkel håndtering av glidelåser og spenner. Uansett om du trosser stormfulle forhold, er ute i parken eller på tur i terrenget, er Burton [ak] Clutch GORE-TEX Leather Gloves holder hendene dekket og varme når du drar opp glidelåser, spenner og sykler gjennom dagen.

Det spesielle med disse hanskene er GORE Grip-teknologien, som gjør dem garantert stormsikre. GORE Grip-membranen er festet mellom læret og fôret, noe som holder vannet ute og forbedrer fingerferdigheten. Denne teknologien gjør disse hanskene til et pålitelig valg i all slags vær, med selvtillit til å møte vær og vind.

Å holde hendene varme er av høyeste prioritet, og Primaloft® Gold-isolasjonen i disse hanskene gjør nettopp det uten å legge til unødvendig masse. Det myke fleecefôret gir hendene dine en varm kokong, slik at du kan fokusere på den spennende turen.

Burton prioriterer bærekraft, og [ak] Clutch GORE-TEX Leather Gloves gjenspeiler dette engasjementet. Læret som brukes, er produsert på en ansvarlig måte og kommer fra leverandører med miljøvennlig produksjonspraksis, noe som sikrer at utstyret ditt er i tråd med dine verdier.

Hanskene er designet med en ergonomisk passform under mansjetten for optimal komfort og ytelse. Tilleggsfunksjoner som den forlengede mansjetten, forsterkningsplaster i geiteskinn, nesepute i geiteskinn på tommelen og avtagbar [ak]®-håndleddsstropp viser at Burtons håndverk er preget av den omhyggelige omtanken for detaljer.

Hanskene er laget av kuskinnskinn og fôret med børstet mikrofiber, og tilbyr ikke bare førsteklasses ytelse, men også livstidsgaranti. Ta sykkelopplevelsen din til et nytt nivå med Burton [ak] Clutch GORE-TEX Leather Gloves - hanskene som er laget for dedikerte syklister som krever det beste på hver eneste tur.

Spesifikasjoner
SKU: 23326100001
Merkevare: Burton
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.