Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Lås fast snowboardet ditt med Burton Kabellås

Et stjålet snowboard er den sikreste måten å ødelegge dagen på fjellet på. Forhindre at moroa blir spolert med Burton Kabellås. Denne stållåsen er enkel å bære med seg og har en kombinasjonslås som er lett å huske. Det er den beste måten å sikre snowboardet på når du trenger å komme deg bort en stund.

Beskyttelse i en kompakt størrelse - det er det Burton Kabellåsen tilbyr. Med en 30-tommers kabel og en tresifret kombinasjonslås får denne låsen lett plass i lommen. Den er lett og tar nesten ingen plass, slik at du alltid kan ha den med deg uten problemer. Enten du tar en pause på hytta, nyter en velfortjent lunsj eller bare trenger å komme deg bort fra brettet, kan du med denne kabellåsen trygt legge fra deg det verdifulle snowboardet ditt.

Kombinasjonslåsen er designet for å være enkel å bruke. Du slipper å bekymre deg for å miste nøkler fordi det er enkelt å huske den personlige kombinasjonen du har stilt inn. Dette sikrer en problemfri opplevelse på fjellet, slik at du kan nyte tiden i bakken fullt ut.

Burton Cable Lock er et uunnværlig tilbehør for alle snowboardkjørere som ønsker å sikre snowboardet sitt og ha ro i sjelen. Det er en enkel og effektiv sikkerhetsløsning som lar deg nyte tiden i snøen med ro i sjelen. Glem bekymringene for tyveri og dra opp på fjellet med ro i sinnet, vel vitende om at snowboardet ditt er trygt takket være denne praktiske kabellåsen.

Spesifikasjoner
SKU: 10802102
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Type vedlikehold: Låser
Merkevare: Burton
Sesong: 2023 - 2024
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.