Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Burton Feelgood Camber

Når du vil ha alle kanter når du jager nedoverbakker og utforsker naturlige hindringer, er Burton Feelgood Snowboard for kvinner det riktige valget. Dette snowboardet, som har fått støtte fra Burton av Kelly Clark, har en unik form kombinert med stabil camber og kraftig pop for enestående ytelse.
Den retningsbestemte formen på Feelgood gjør det enkelt å navigere i skiftende forhold, noe som gjør dette brettet til vårt førstevalg for alle typer terreng.

Camber-profil


Burton 's Camber Bend fremmer kraftige svinger og presisjon i snowboardopplevelsen, og gir deg full kontroll over kjøringen. Dette snowboardet er spesielt designet for kvinner, med en lay-som gir en mykere flex for lettere snowboardere, uten at det går på bekostning av kraft og respons.
Feelgood-snowboardet er kompatibelt med Channel® Board Mount--systemet, slik at du kan justere stillingen akkurat slik du vil. Med en Super Fly II™ 700G-kjerne med Dualzone™ EGD™ og Women's SPecific Triax™ med Carbon I-Beam™ glassfiberkonstruksjon er dette brettet lett, sterkt og responsivt.

Sintret WFO-base


Den sintrede WFO-basen-sikrer fart og holdbarhet, mens funksjoner som Squeezebox, Frostbite-kanter, Super Sap epoxy, Pro-Tip og Infinite Ride bidrar til generell ytelse og holdbarhet.


Enten du er en erfaren snowboardkjører eller fortsatt er under utvikling, er Feelgood-snowboardet egnet for kjørere på middels til ekspertnivå. I tillegg er snowboardet merket med Super Sap® Epoxy-for økt holdbarhet.


Feelgood-snowboardet har et grafisk design som gjenspeiler allsidigheten og spenningen ved snowboarding, og gir en kraftfull og presis snowboardopplevelse for kvinner som ønsker å prestere på fjellet. Sett deg på Feelgood og opplev snowboardingens magi med stil.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse 142 146 149 152
Nesebredde (mm) 276,0 mm 279,5 mm 282,6 mm 285,7 mm
Halebredde (mm) 276,0 mm 279,5 mm 282,6 mm 285,7 mm
Midjebredde (mm) 238 mm 240 mm 242 mm 244 mm
Effektiv kant (mm) 1065 mm 1105 mm 1135 mm 1165 mm
Rytterens vekt (kg) 45-68 kg 54-82 kg 54-82 kg 68-91 kg+
Rytterens vekt (kg) 45-68 kg 54-82 kg 54-82 kg 68-91 kg+
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
PurePop-profil
 Burton Feelgood Camber PurePop-profil
Retningsbestemt tvilling
 Burton Feelgood Camber Retningsbestemt tvilling
Technical specifications
 Burton Feelgood Camber Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Bataleon Snowboards tilbyr banebrytende-snowboarddesign og -teknologi, inkludert det revolusjonerende 3D-shaping-systemet, for en enestående kjøreopplevelse på fjellet. Med et sterkt fokus på presisjon, ytelse og kvalitet er Bataleon Snowboards et ledende varemerke som tilbyr snowboardkjørere på alle nivåer verktøyene de trenger for å pushe grensene sine og dominere fjellet.

Base Sintret WFO

Dette står for "Wide F!#@@%ing Open", og indikerer at sikringen har en spesiell finish som gjør den enda raskere.

Kjerne Super Fly® 700G kjerne med Dualzone™ EGD™.

Super Fly® 700G-kjernen med Dualzone™ EGD™ er en avansert trekjernekonstruksjon som er utviklet for å forbedre ytelsen, styrken og responsen til et Burton snowboard.

Garanti 3 års garanti

Alle Burton snowboards fra 2014 og nyere med The Channel-festesystemet (som snowboardet du ser på her) har tre års garanti fra kjøpsdato.

Glass Dame SPecific Triax™ med Carbon I-Beam™.

Burton Women's SPecific Triax™ with Carbon I-Beam™ er en spesiell glassfiberkonstruksjon for Burton snowboards for kvinner, med karbonfiber for økt stivhet og respons. Dette forbedrer ytelsen og stabiliteten til snowboard for kvinner.

Profil Camber

En camber-flex fremmer kraftige svinger og presis pop, med en fjærende fjæring der vekten er jevnt fordelt over hele brettet for jevn, kontinuerlig kantkontroll fra tip til tail. Dette gir en rask spenst og gjør brettet responsivt med utmerket svingkontroll i hele brettets lengde.

Form Retningsbestemt tvilling

Et snowboard med symmetrisk outline og flex, men med en litt forskjøvet setback-bindingsposisjon.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.