Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Burton Lexa-bindinger for damer

Møt Burton Lexa Re:Flex Snowboard Bindings, et høydepunkt av velprøvd allsidighet designet for å ta snowboardopplevelsen din til nye høyder. Med stor oppmerksomhet på detaljer integrerer disse bindingene sømløst universell kompatibilitet med den nyeste stropp- og spenneteknologien-, slik at Lexa blir et fyrtårn av komfort og kontroll i bakken.

Lexa--bindingene er laget for varig ytelse og har Re:Flex-bunnplater som er universelt kompatible med alle de vanligste monteringssystemene. Det betyr at du trygt kan kombinere dem med hvilket som helst brett uten å miste ytelse. Si farvel til tretthetsrelaterte problemer takket være Re:Flex FullBED-demping som gir uovertruffen komfort under foten, reduserer tretthet og øker kjøregleden for hver sving.

Du kan enkelt tilpasse syklingen med DialFLAD--systemet, som gjør det mulig å justere vinkelen forover på ryggen hi-med et enkelt håndgrep. Opplev uovertruffen holdbarhet og konsistens med baseplate, hi-rygg og spenner i én komponent, slik at du kan stole på responsiv og pålitelig ytelse hver gang du er på fjellet.

Living Hinge Hi-Back reduserer ikke bare vekten, men gir også uavhengig justering av foroverhelling og rotasjon av hi-ryggen, noe som gir deg frihet til å finjustere-oppsettet ditt for optimal ytelse. Lexa--bindingene gir deg den støtten og responsen du trenger for å erobre ethvert terreng med selvtillit, enten du carver i bakken eller barberer deg gjennom puddersnøen.

Materialene i bunnplaten-er laget av 30 % Short-Glass/Nylon Composite og gir den perfekte balansen mellom styrke og fleksibilitet, mens Hammockstrap 2.0 og Supergrip Capstrap™ holder føttene godt på plass uten at det går på bekostning av komforten. Smooth Glide™-spennene sørger for enkel håndtering, slik at du kan bruke mindre tid på å rote med utstyret ditt og mer tid på å kjøre i bakken.

Med en LIVSTIDSGARANTI på bunnplater og ett års garanti på stropper og-rygger, sikrer Burton at investeringen din er beskyttet i mange år fremover. Ta kjøreopplevelsen din til et nytt nivå med Burton Lexa Re:Flex Snowboard Bindings og oppdag et nytt nivå av komfort, kontroll og allsidighet på fjellet.

Merk: Denne EST-bindingen passer bare til et Burton snowboard med en Channel

Spesifikasjoner
SKU: 10545107002est
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Burton
Type instap: Straps
Kjønn: Damer
Type: Freestyle, All moutain, Freeride, Carving
Nivå: Nybegynner, Avansert, Ekspert
Fleksibilitet: Medium, Stiv
Sesong: 2023 - 2024
Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Binding Størrelse M L
Støvlestørrelse for kvinner 6-8 8+
Støvlestørrelse for menn 6-7 7-10
EURO støvelstørrelse 36,5-40 40+
UK støvelstørrelse 4-6 6+
Mondo støvelstørrelse 23-25 25+
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Alle fjell
Flex bunnplate
Justeringer
Ytelse
Flex Highback
 Burton Lexa EST Black
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.