Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Burton Malavita-bindinger

Burton Malavita-bindinger er for snowboardkjørere som ønsker ultimat allsidighet og respons.

Description

Oppdag Burton Malavita-bindingene

Burton Malavita Re:Flex Snowboard Bindings er en favoritt blant proffene sesong etter sesong, og har opparbeidet seg et uovertruffent rykte for sin evne til å håndtere ethvert terreng på fjellet. Bindingen er designet for å gi deg den kontrollen du trenger for å forbedre kjøreferdighetene dine, med en sømløs, støvelomfattende forbindelse-takket være den lave profilen og de smart utformede stroppene.


Re:Flex--utgaven av Malavita er universelt kompatibel med alle de store snowboardmerkene på markedet, noe som gir deg fleksibilitet i valget av snowboard. AutoCANT FullBed-dempingssystem tilpasser seg Re:Flex-monteringssystem og sørger med EVA med dobbel tetthet-for en naturlig posisjonering av støvelen. Dette gir bedre kontroll over snowboardet og reduserer tretthet, mens B3-gelputer motstår kulde og gjentatte støt.


Konstruksjonen med en enkeltkomponent baseplate sikrer jevn respons og følelse i alle typer terreng. Monteringssystemet Re:Flex-forbedrer snowboardets fleksibilitet og følelse betydelig, og er kompatibelt med alle vanlige monteringssystemer.
Canted hi-back-følger benas naturlige konturer for maksimal kontroll og komfort. Zero forward lean hi-back er helt vertikal og ideell for kjørere som foretrekker en mer leken og avslappet følelse.


Heel Hammock har et forsterket gummilignende materiale som omslutter hælen på støvelen og gir full fjæring for rask respons. DialFLAD--systemet gjør det mulig å justere den foroverbøyde vinkelen på hi-ryggen, mens Hinge hi-back--teknologien eliminerer maskinvare og vekt for uavhengig justering av den foroverbøyde vinkelen og rotasjonen av hi-ryggen.


Med Double Take--spennene får du raskere innkobling, raskere tungeopptak og færre vridninger for å stramme stroppene, noe som gir økt styrke, hurtighet og brukervennlighet.


Asym Hammockstrap har en slitesterk lavprofildesign med asymmetrisk pute og ryggform som omslutter støvelen og gir utmerket respons. Supergrip Capstrap 2.0-tåstroppen er helinjisert for å redusere avfall og har en gummioverform som holder stroppen på plass og øker grepet.
Malavita--bindingene er laget av et nylonkomposittmateriale blandet med 30 % kort glass, og gir en leken respons på kravene til den erfarne snowboardkjøreren. Med Burton Malavita Re:Flex er du klar for alle utfordringer på fjellet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse

S

M

L

Støvler for menn 6-8 8-11 10+
Støvler til kvinner 7-9 9-11 11+
Euro-støvler 35-41 41-44 43+
UK-støvler 3-7 7-10 9+
CM-støvler 22-26 26-29 28+
General specifications
Om dette snowboardet
Flex
Justeringer
Allmountain
Ytelse
Fleksibel bunnplate
Flex høyrygg
 Burton Malavita Black
Technical specifications
 Burton Malavita Black Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

Organize er et system som holder skrivebordet ryddig og bildet-verdig hele dagen. Du får oversikt over arbeidet ditt mens du ordner tingene dine i dedikerte skuffer.

Monteringssystem Re:Flex®

Burton Re:Flex™-systemet er et avansert bindingssystem som er utviklet for å fungere sammen med Burton's Channel--monteringssystem, men det er også kompatibelt med tradisjonelle snowboard--innlegg. Dette systemet gir jevnere fleks og bedre styrefølelse, slik at snowboardkjørere kan oppleve maksimal ytelse og respons.

Materialer til bunnplaten

30 % kort-Glass/Nylon-kompositt

Ankelstropper/spenner Asym Hammockstrap™ / Double Take Spenner

Asym Hammockstrap™ er en ankelrem fra Burton som er designet med en asymmetrisk pute og ryggform. Double Take Buckles fra Burton er spenner som er designet for raskere innkobling, raskere tungeopptak og mindre vridning for å stramme stroppene.

Tåstropper/spenner Supergrip Capstrap™ 2.0 / Double Take Spenner

Oppsummert gir Reactstrap™- og Smooth Glide™-spennene sammen en komfortabel, responsiv og brukervennlig opplevelse for snowboardkjørere, slik at de kan kjøre med selvtillit og ha optimal kontroll over brettet. Double Take-spennene fra Burton er spenner som er designet for raskere innkobling, raskere tungeopptak og færre vridninger for å stramme stroppene.

HighBack Hei-Tilbake FLAD

DialFLAD™ hi-back-systemet fra Burton er en praktisk funksjon som gjør at du raskt og enkelt kan justere vinkelen forover på hi-ryggen på snowboardbindingene dine med en dreieknapp. Dermed kan du justere innstillingen etter dine preferanser og forholdene på fjellet og få en personlig og komfortabel snowboardopplevelse.

Garanti

Alle Burton bunnplater dekkes av en LIVSTIDSGARANTI, og Burton stropper og hi-rygger dekkes av ett års garanti fra kjøpsdato.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.