Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Capita SPace Metal Fantasy

Det fem ganger Transworld Good Wood Award-belønte SPace Metal Fantasy er allment ansett som et av markedets beste parkboards for kvinner.

 Capita Space Metal Fantasy Alt om Capita SPace Metal Fantasy

Capite presenterer dette som et parksnowboard, men i virkeligheten er det mye mer enn det. Med SPace Metal Fantasy kan du carve i bakken, leke deg med features i parken, og det flyter til og med latterlig godt i puddersnø.

 Capita Space Metal Fantasy Alt om Capita SPace Metal Fantasy

Denne svært tilgivende formen med omvendt camber gir en morsom opplevelse for nybegynnere og viderekomne som ønsker å akselerere læringskurven og ta syklingen til neste nivå i mange forskjellige typer terreng.

Description

Møt Capita SPace Metal Fantasy

Capita SPace Metal Fantasy har en imponerende merittliste med fem Transworld Good Wood Awards på rad. Det er allment anerkjent som et av de beste parkboardene for kvinner på markedet. Men i rettferdighetens navn er "parkboard"-etiketten en alvorlig forringelse av potensialet.

Selv om vi presenterer dette som et parkboard for klassifiseringsformål, er sannheten at det er mye mer enn det. SP ace Metal Fantasy egner seg ikke bare til de bedre kunst- og flyjobbene i parken, men er også veldig morsomt når du carver svinger i bakken og flyter eksepsjonelt godt i puddersnø. Denne ekstremt tilgivende inverted camber-formen gir en morsom opplevelse for nybegynnere og viderekomne som ønsker å akselerere læringskurven og ta ferdighetene sine til neste nivå i en rekke ulike typer terreng. S.M.F. fungerer som et springbrett for progresjon og kan utmerke seg i alle miljøer-, uten at du trenger å gå dypt i lommen.

Park V2 Flatbase-profil

Når det gjelder camberprofilen, har SPace Metal Fantasy Park V2-camber. Dette betyr at brettet har en dobbel invertert camber Flat Kick freestyle-form. En null camber-seksjon i hele distribusjonsområdet gir en stabil skate--lignende følelse, mens hevede kontaktpunkter sikrer en utmerket svingradius og uanstrengt flyt i pudder.

Kort sagt er Capita SPace Metal Fantasy et usedvanlig allsidig snowboard. Enten du vil finpusse ferdighetene dine i parken, kjøre ned bakkene i høy fart eller nyte dyp puddersnø, garanterer dette brettet en fenomenal opplevelse. En investering i SPace Metal Fantasy er en investering i utvikling og moro på fjellet.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse 143 145 147 149 151
Nesebredde (mm) 27.8 28.1 28.4 28.6 28.8
Halebredde (mm) 27.8 28.1 28.4 28.6 28.8
Midjebredde (mm) 23.3 23.6 23.9 24/1 24.3
Effektiv kant (mm) 1121 1137 1179 1186 1203
Rytterens vekt (kg) 90-140 95-145 100-150 105-155 110-160
Rytterens vekt (kg) 41-63 43-66 45-68 47-70 49-73
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
RESORT V2
 Capita Space Metal Fantasy RESORT V2
Moderskipet
 Capita Space Metal Fantasy Moderskipet
Technical specifications
 Capita Space Metal Fantasy Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

CAPiTA snowboards er håndlaget i Østerrike med egenprodusert ren energi på The MotherShip™.

Base SUPERDRIVE™ EX BASE

SUPERDRIVE™-underlagsmaterialet tilhører kategorien sintrede plater som tilbyr fordelene ved både sintrede og ekstruderte underlag. Disse underlagene har egenskapene og produksjonsteknikkene til ekstruderte underlag, men det høyere trykket og temperaturen øker overflatehardheten til nivåer som ligger nær de fleste sintrede underlag. Dette øker holdbarheten og styrken på overflaten, noe som gir et underlag som er mer holdbart under jibbing og slitasje på fjellet, samtidig som brettet krever lite vedlikehold og har en bekymringsfri levetid.

Kjerne FSC®-SERTIFISERT DUAL CORE™

Poppy lett poppelkjerne kombinert med bøk for økt styrke og holdbarhet.

Statister 100 % ren energiproduksjon

CAPiTA MotherShip™ er verdens nyeste og mest teknologisk avanserte produksjonsanlegg for snowboard - et under av ren energiproduksjon. Vi genererer energien til CAPiTAs produksjonsprosesser ved hjelp av et hydro-aktivt NH3-termisk energisystem på stedet, kombinert med våre nylig utvidede solcellepaneler.

Glass SPECIAL BLEND BIAXIAL GLASSFIBER I SPESIALBLANDING

SPECIAL BLEND er en miljøvennlig we lay-up-prosess som bruker vår MAGIC BEAN™ harpikskomponent som bruker mindre energi og gir bedre tekniske egenskaper. Denne limingsprosessen forbedrer arbeidsmiljøet i fabrikken fordi den ikke inneholder de samme aggressive kjemiske egenskapene som harpikser som brukes i andre fabrikker rundt om i verden.

Profil PARK V2

Disse allsidige brettene har en Flat Kick freestyle-form med dobbel omvendt camber. En null camber-seksjon i hele innlegget gir en stabil skøytefølelse, mens de opphøyde kontaktpunktene svinger på et blunk og flyter sømløst i pudderet.

Form TRUE TWIN

Et snowboard der formen og dimensjonene er helt symmetriske i både lengde og bredde.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.