Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Fine details

Alt om Capita Navigator

I 2023 har denne puddersnøserien fått en mer robust konstruksjon som gir bedre kontroll, samtidig som den har beholdt den lekne karakteren som syklister over hele verden er så glade i.

 Capita Navigator Alt om Capita Navigator

Innlagte korkdempere er stemplet inn i skreddersydde fremre seksjoner for å dempe vibrasjoner som er typiske for overdimensjonerte kruttformer.

 Capita Navigator Alt om Capita Navigator

Den parabolske sideskjæringen og den avsmalnende, koniske halen svømmer gjennom det myke materialet, og den brede, vippete nesen flyter naturlig over den dype snøen.

Description

Møt Capita Navigator

Capita Navigator er som et ufeilbarlig kompass under puddereventyret, uunnværlig for den ultimate opplevelsen. På samme måte som riktig utstyr er avgjørende for en campingtur i terrenget, er Navigator din pålitelige guide i dyp puddersnø.

For 2023 har denne pudderslukende--serien blitt oppgradert med en mer robust konstruksjon. Dette gir bedre kontroll under kjøring, samtidig som den lekne karakteren som kjørere over hele verden har lært å elske, beholdes. De innlagte korkdemperne i de spesialtilpassede frontseksjonene demper vibrasjonene som man ofte finner i overdimensjonerte puddershapes. Med et parabolsk sidecut og en konisk tail som gjør at skiene glir uanstrengt gjennom bløt snø, svever den brede, rockerformede--nesen naturlig over dyp snø. Resultatet er en shape som gjør slitsomme pudderdager til følelsesmessig tilfredsstillende friluftsopplevelser.

Navigators RESORT V2-profil gir det beste fra begge verdener. Den har en forhøyet camber-plattform gjennom innleggene for å opprettholde kantkontroll i høy fart gjennom varierende terreng. Økte kontaktpunkter sørger for uanstrengt landing og flyt i puddersnø, mens Flat Kick-tip- og tail-buene gir raskere og mer aggressive overganger.

Enten du vil rase gjennom dype pudderdager eller begi deg ut på de mest utfordrende backcountry-eventyrene-, er Capita Navigator klar til å ta deg til uante høyder. Med sin avanserte teknologi og kompromissløse ytelse er dette snowboardet nøkkelen til episke puddereventyr som du aldri glemmer.

Størrelsestabeller

Størrelsesdiagrammer

Størrelse 158 161 164
Nesebredde (mm) 30.5 31 31.5
Halebredde (mm) 29.3 29.7 30.1
Midjebredde (mm) 25.6 26 26.4
Effektiv kant (mm) 1195 1222 1238
Rytterens vekt (kg) 150-210 160-210 170-220
Rytterens vekt (kg) 68-90 72-95 77-100
General specifications
Om dette snowboardet
Freestyle / Park
Offpiste
Grep på isen
Bratt og teknisk terreng
Utskjæring med høy hastighet
Flex
RESORT V2
 Capita Navigator RESORT V2
Moderskipet
 Capita Navigator Moderskipet
Technical specifications
 Capita Navigator Teknisk SPecifications

Teknisk SPecifications

CAPiTA snowboards er håndlaget i Østerrike med egenprodusert ren energi på The MotherShip™.

Base POWDER DRIVE™-BASE

Dette dynamiske og slitesterke, vedlikeholdsvennlige og pålitelige underlaget er elektrisk gjennom trær og raskt over slettene. POWDER DRIVE™-understellet har egenskaper fra både sintret og ekstrudert understellsmateriale og ble opprinnelig utviklet eksklusivt for SPring Break Powder Division med tanke på pudderlivsstilen.

Kjerne HOVER CORE™

En energisk premiumkjerne som er ultralett og sterk med utmerkede dempingsegenskaper.

Statister TECHNORA™ LINBOOSTERS

TECHNORA™ er en aramidfiber med utmerket strekkfasthet og motstand mot materialtretthet, som fungerer som støtdemper og energikilde når den integreres i snowboardkonstruksjonen. Vi har vevd TECHNORA™ sammen med en ekstremt lett og helt naturlig linfiber for å forsterke enhver konstruksjonskombinasjon for maksimal sving- og olliekraft-.

Glass HOLYSHEET™ TRIAKSIAL GLASSFIBER

HOLYSHEET™ glassfiberkonfigurasjon har fibre med høy strekkfasthet og lav elastisitetsmodul. Med et høyere antall fibre i samme glassvekt kan du lage et sterkere og mer responsivt brett uten å legge til ekstra vekt.

Profil RESORT V2

Denne revolusjonerende terrengformen-tilbyr det beste av to verdener. Den har en forhøyet camber-plattform gjennom innleggene for å opprettholde høy-hastighet og kantgrep i skiftende terreng, forhøyede kontaktpunkter for å lande og flyte i pudder og Flat Kick tip- og tailbuer for raskere og mer aggressive overganger.

Form RETNINGSLØS

En retningsbestemt form gir bedre ytelse og stabilitet ved kjøring i én retning, spesielt ved frikjøring og i puddersnø.

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.