Capita snowboard

Capita snowboards

Leter du etter fantastiske Capita snowboards? Da har du kommet til rett sted hos Sowboards.no! I vår samling av snowboards finner du brett fra det østerrikske merket Capita. Brettene er håndlaget med 100 % ren energi i deres egen fabrikk, kalt The Mothership. Mars1: Mothership Advanced Research Station 1 ble ferdigstilt i 2016 og er det mest teknologisk avanserte og miljøvennlige produksjonsanlegget i snowboardbransjen. Er du miljøbevisst? Da kan et Capita snowboard være ditt favorittmerke.

Bærekraftige Capita snowboards

I tillegg til å investere i ren energi er mannskapet på Capita snowboards (The Mothership) også opptatt av å utfordre seg selv til å finne nye måter å produsere ansvarlig på og å finne sikrere, mer bærekraftige og resirkulerbare materialer til bruk i konstruksjonen.

capita snowboards

Capita snowboards bruker vannbasert, UV-herdbart og løsemiddelfritt blekk i trykkingen og giftfri lakk i topplakken (takket være den patenterte PLT-teknologien), plantebasert bioplast i konstruksjonen og FSC-sertifiserte trekjerner.

Det som gjør dette snowboardet unikt

Trekjernen i et Capita snowboard er hjertet og sjelen i kjøreopplevelsen. Dette essensielle elementet definerer snowboardets viktigste karaktertrekk og fungerer som den primære byggesteinen for alt annet som inngår i et Capita brett. Alle Capita snowboards starter med en spesialisert trekjerne som gir en jevn flex, mer kontroll i svingene og en utrolig rask respons. Ulike tresorter, sammen med tilpassede kjerneprofiler, bidrar til å gi hvert brett en unik følelse og målrettet flex.

capita snowboards

Oppdag de mest populære modellene fra Capita Snowboards - designet for fremragende ytelse

Capita Snowboards er kjent for sine innovative snowboardprodukter av høy kvalitet, og de mest populære modellene er elsket av snowboardkjørere på alle nivåer. Her er noen av de mest etterspurte snowboardmodellene fra Capita:

  1. Capita Defenders of Awesome (DOA): DOA er et anerkjent freestyle-snowboard som er kjent for sin allsidighet og responsive kjøreegenskaper. Det er elsket av freestylere og allmountainkjørere for sin kraftige camberprofil og lekne flex.

  2. Capita Mercury: Mercury er designet for eventyrlystne allmountain-kjørere. Med en hybrid camberprofil og lettvektskonstruksjon gir den en perfekt kombinasjon av stabilitet og manøvrerbarhet i ulike terreng og forhold.

  3. Capita Kazu Kokubo Pro: Dette snowboardet er utviklet i samarbeid med den legendariske snowboardkjøreren Kazu Kokubo. Den retningsbestemte formen og camberprofilen gir utmerket kontroll og stabilitet i høye hastigheter og i dyp puddersnø.

  4. Capita Ultrafear: Ultrafear er et populært valg for freestyle-entusiaster. Med en omvendt camberprofil og twin-shape er det perfekt for parkkjøring og kreative triks.

Disse populære modellene fra Capita Snowboards er nøye designet for å levere enestående ytelse og ta kjøreopplevelsen til nye høyder. Enten du er freestyler, allmountain- eller pudderkjører, finnes det et Capita snowboard for alle. Velg den pålitelige kvaliteten og innovasjonen fra Capita og opplev det ultimate snowboardeventyret.

Capita

Laminert glassfiber brukes på toppen og bunnen av trekjernen i et Capita snowboard for å beskytte det mot vannskader, og er også en viktig komponent for å kontrollere styrken og fleksen. Når de påfører harpiksen, bruker de et mekanisert doseringssystem som leverer en nøyaktig beregnet mengde harpiks per brett for å sikre at det riktige forholdet mellom harpiks og glassfiber oppnås. Denne prosessen eliminerer potensielle tørre flekker, forhindrer deklinering og sikrer at overflødig harpiks ikke bidrar til økt vekt. Alle Capita snowboards produseres på denne måten.

De mest populære Capita snowboardene

At Capita på kort tid har etablert seg blant de store merkene, er ikke lenger noen nyhet. Modeller som Capita Super D.O.A og Merc som Capita Mercury har i stor grad sikret populariteten. Capita kan også skilte med et eget team av proffkjørere som Scott Stevens, Jess Kimura og Kazu Kokubo. Capita er et av de mest innovative og kreative snowboardmerkene på markedet, og det er først og fremst moro som står øverst på prioriteringslisten. Hos capita finner du nesten alle typer snowboard. Enten du er ute etter et rocker-snowboard, et camber-snowboard eller et flatt snowboard, så har Capita det!

capita snowboards med forskjellige profiler

Capita Snowboards tilbyr et bredt utvalg av snowboardprofiler, også kjent som camberprofiler, som er designet for å takle ulike kjørestiler og terreng. Camber-profilen refererer til hvordan snowboardet oppfører seg under trykk og kan ha stor innvirkning på brettets ytelse og kjørefølelse. Her er noen av de ulike profilene som tilbys på Capita:

  1. Tradisjonell camber: Dette er den klassiske camberprofilen der brettet har en bue i midten, med kontaktpunktene i endene. Tradisjonell camber gir utmerket pop, stabilitet og grep på snø, noe som gjør den ideell for erfarne kjørere som liker aggressiv kjøring.

  2. Flat Camber: Med en flat camber-profil er det ingen bøyer i brettet, noe som resulterer i en flat bunn. Dette gir en stabil og tilgivende kjøring, perfekt for nybegynnere og freestyle-kjørere som jibber og gjør mange triks.

  3. ReverseCamber/Rocker: Reverse Camber, også kjent som rocker, har en oppadgående bue i midten av brettet, slik at kontaktpunktene kommer nærmere midten. Dette gir en leken og tilgivende følelse, noe som gjør brettet lett å svinge i svinger og ideelt for puddersnø og freestyle.

  4. Hybrid camber: Hybrid camber-profiler kombinerer ulike camber- og rocker-elementer for å høste fordelene av begge. En populær variant er camber mellom bindingene med rocker i nose og tail, noe som gir brettet stabilitet, pop og manøvrerbarhet.

Det er viktig å velge riktig camberprofil for å oppnå ønsket kjøreopplevelse. For aggressive syklister som er ute etter fart og presisjon, er tradisjonell camber ideell. Hvis du foretrekker en leken og tilgivende følelse, bør du velge en rockerprofil. For allsidighet og allmountain-ytelse kan hybrid camber-profiler være et utmerket valg. Uansett hvilken kjørestil du har, har Capita den perfekte camberprofilen for å ta snowboardopplevelsen din til neste nivå.

 

Capita uitrusting

Capita Kjøp snowboard på Snowboards.no

Vet du nøyaktig hvilket Capita snowboard du vil kjøpe? Bestill snowboardet trygt og raskt på Snowboards.no. Vi sender det deretter raskt og gratis til deg. Trenger du mer informasjon om hvilket Capita brett som passer deg best eller hvilken lengde som er best for deg? Kom til snowboardbutikken vår for å beundre Capita snowboards.

Ta en titt på hele snowboardkolleksjonen vår

 

Trenger du mer informasjon eller vil du se kolleksjonen i virkeligheten? Da er det bare å stikke innom snowboardbutikken vår. Butikken er lett tilgjengelig, og det er gratis parkering rett utenfor døren.