Clew Bindinger

Historien bak Clew-bindingene

Det tyske selskapet bak Clew-bindingene har spesialisert seg på å designe og produsere komfortable snowboardbindinger av høy kvalitet. Clew Snowboarder, som selskapet bak Clew-bindingene heter, ble grunnlagt av en gruppe entusiastiske snowboardkjørere som brant for å forbedre snowboardopplevelsen for kjørere på alle nivåer.

Tidlig på 2000-tallet begynte gruppen av snowboardkjørere å eksperimentere med nye bindinger og teknologier som skulle forandre snowboardkjøring for godt. På den tiden var de fleste snowboardbindinger utformet på tradisjonelt vis. Altså med en baseplate, highback og stropper. For noen snowboardkjørere er og har det alltid vært vanskelig å spenne fast bindingene riktig.

Clew snowboardbindinger ble raskt kjent for sin innovative teknologi og høykvalitets produksjon. De praktiske step-in-bindingene ble entusiastisk omfavnet av snowboardkjørere på alle nivåer. Selskapet har fortsatt å utvikle og forbedre bindingene sine gjennom årene, med nye materialer og designfunksjoner for å forbedre komfort, ytelse og holdbarhet.

Fordelene med Clew-bindinger

Clew-bindinger, også kjent som step-in-bindinger, er en innovativ og fremvoksende teknologi i snowboardverdenen. De har flere fordeler sammenlignet med tradisjonelle stroppbindinger, og har potensial til å gjøre snowboarding mer tilgjengelig og enklere for både nybegynnere og erfarne kjørere.

  1. Rask og enkel av- og påstigning: Den største fordelen med Clew-bindinger er at de er enkle å komme inn og ut av. Med Clew-bindinger trenger du ikke lenger å krangle føttene inn og ut av stroppene. Du kan bare gå inn i bindingen og låse den med en enkel bevegelse. Dette sparer dyrebar tid og gjør det enkelt å komme seg raskt opp på brettet og ned fra fjellet.

  2. Sikkerhet og pålitelighet: Clew-bindingene er designet med tanke på sikkerhet og pålitelighet. De har robuste og holdbare låsemekanismer som sørger for at føttene dine sitter godt fast på brettet mens du kjører. Dette minimerer risikoen for utilsiktede fall og øker selvtilliten.

  3. Presis passform: Clew-bindingene har en presis passform som er spesielt tilpasset formen på snowboardstøvlene dine. Dette sikrer bedre kontroll og respons under kjøringen. I tillegg kan noen Clew-bindinger justeres individuelt etter førerens preferanser for enda bedre passform og ytelse.

  4. Kompatibilitet: Clew-bindingene er designet for å være kompatible med både tradisjonelle 4x4-innsatsmønstre og de mer moderne Channel-systemene som brukes av enkelte snowboardmerker. Det betyr at du kan montere Clew-bindinger på de fleste snowboardmodeller, noe som er praktisk hvis du vil bytte brett eller har forskjellige brett.

  5. Enkel justering: Clew-bindinger kan ofte raskt og enkelt justeres til ulike skostørrelser og preferanser. Dette gjør det enklere å dele snowboardet med venner og familie, ettersom du raskt kan justere bindingene til deres skostørrelser.

Selv om Clew-bindinger har mange fordeler, er det viktig å huske på at alle snowboardere er forskjellige, og at valget av binding er personlig. Noen erfarne snowboardkjørere foretrekker fortsatt tradisjonelle stroppbindinger fordi de er så velkjente og justerbare. Det beste er å prøve ulike typer bindinger og finne ut hvilken som passer best til din kjørestil og dine preferanser.

Clew bindings

Clew-bindinger for kvinner og menn

Clew-bindinger finnes både for kvinner og menn. Merket skiller ikke mellom de to. Det eneste som betyr noe, er riktig størrelse. Se nøye etter hvilken størrelse Clew-binding du trenger. En for stor eller for liten binding påvirker ytelsen og kan være avgjørende for om du får en god eller dårlig dag i bakken.

Nedenfor finner du størrelsestabellen for å finne riktig størrelse.

Clew bindingen maattabel

Egner Clew-bindinger seg også for avanserte skiløpere?

Ja, Clew-bindinger er definitivt også egnet for avanserte snowboardkjørere. Selv om Clew-bindinger ofte forbindes med nybegynnere på grunn av den enkle innstigningsmekanismen, har de også mye å tilby avanserte kjørere.

Clew-bindingens enkle inn- og utstigning kan være spesielt nyttig for avanserte snowboardkjørere i utfordrende terreng og backcountry-forhold. Det gjør at de raskt kan justere bindingene, for eksempel når de må koble fra snowboardet for å gå gjennom en vanskelig passasje.

Clew-bindingene gir dessuten presis passform og god respons, noe som er avgjørende for avanserte snowboardkjørere som ønsker å gjøre tekniske manøvrer og raske svinger. Låsesystemet sørger for at bindingene sitter trygt og sikkert på brettet, noe som gir bedre kontroll og presisjon.

Kort sagt, Clew-bindingene egner seg for både nybegynnere og viderekomne snowboardkjørere, fordi de gir den komforten, ytelsen og bekvemmeligheten som trengs for å få en god snowboardopplevelse, uansett ferdighetsnivå.

Kjøp Clew-bindinger

Leter du etter Clew-bindinger til å montere på snowboardet ditt? Da har du kommet til rett sted på Snowboards.no. Du kan bestille Clew-bindinger enkelt og raskt på nettet. Ønsker du å se bindingene i virkeligheten eller få flere råd? Kom innom snowboardbutikken vår for å se hele vårt utvalg av snowboardbindinger.

clew bindingen