Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Dakine Baron Gore-Tex-vottene fra Baron.

Møt Dakine Baron GORE-TEX Index Mitt - et nytt tilskudd i år som lover førsteklasses varme og komfort for vintereventyrene dine. Disse vottene er designet med stor oppmerksomhet på detaljer og er ment å ta opplevelsen av kaldt vær til et nytt nivå. Med PrimaLoft Gold-isolasjon gir Baron GORE-TEX Index Mitt eksepsjonell varme og holder hendene dine varme under de tøffeste forhold.

Vottene er laget av en 4-veis elastisk, myk skall- og lærblanding bestående av 52 % geiteskinn, 25 % polyester, 19 % polyamid og 4 % elastan, som ikke bare gir god fingerferdighet, men også gjennomgår en vanntett DWR-behandling som gir holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind. Det slitesterke, vannavvisende geiteskinnet i håndflaten gjør også vottene mer slitesterke, noe som gjør dem ideelle for lengre fjellturer.

Det som gjør Baron GORE-TEX Index Mitt til noe helt spesielt, er den innvendige designen. Vottene er utstyrt med GORE-TEX ePE-innlegg med Gore Grip-teknologi og har en sammensetning av PFC-fri WR (80 % polyetylen, 20 % polyuretan) som gjør dem vanntette og pustende. Den innovative innvendige fingerlommen gjør at alle fingrene kan bevege seg fritt, og kombinerer varmen fra en vott med fingerferdigheten til en hanske. Denne designen maksimerer effektiviteten og tilpasningsevnen og oppfyller de dynamiske behovene ved vinteraktiviteter.

Vottene er fôret med en luksuriøs 360 g ullblanding (64 % ull, 20 % polyester, 16 % nylon) og holder deg ikke bare varm, men har også et mykt og behagelig innerfôr. Mansjettlukkingen med stretch-to-fit gjør dem enkle å bruke, slik at du raskt kan hvile og komme deg ut i bakken.

Vottene har også innvendige fingeråpninger som gjør dem enda mer funksjonelle, og en avtagbar elastisk håndleddsstropp for ekstra bekvemmelighet. Med Dakine Baron GORE-TEX Index Mitt er du godt rustet for den kommende vinteren, enten du skal ned fra fjellet eller trosse vær og vind.

For å opprettholde kvaliteten på Dakine skinnhanskene dine bør du følge vedlikeholdsinstruksene nøye. Vask dem for hånd med mild såpe og varmt vann, og klem forsiktig ut overflødig vann før du henger dem til tørk. Unngå å snu vottene ut og inn under vaskingen, og la dem om mulig tørke i romtemperatur. Dakine anbefaler å behandle skinnhanskene/vottene med Nikwax for å opprettholde vanntettheten. Utfør en fargetest på et lite område før du smører Nikwax på hele votten, fordeler det jevnt og gnir inn alle lærdelene. Behandle vottene hver 30. dag og etter vask for optimal impregnering, slik at de forblir din pålitelige følgesvenn om vinteren. Berik vinteropplevelsen din med Dakine Baron GORE-TEX Index Mitt - der innovasjon og varme møtes i fjellet.

Spesifikasjoner
SKU: 10003809blk
Merkevare: Dakine
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.