Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Møt Dakine Excursion Gore-Tex-vottene.

Din pålitelige arbeidshest for å holde hendene varme og tørre i bakken dag ut og dag inn. Disse vottene har et elastisk vevd skall og en slitesterk lærhåndflate som gir optimal fingerferdighet og et naturlig grep, slik at du kan gjøre justeringer underveis uten at det går ut over ytelsen. Enten du utforsker utfordrende terreng eller gjør raske justeringer av utstyret ditt, er Dakine Excursion Mittens klare for det.

Kjernen i disse vottene er et komplett GORE-TEX-innlegg med Gore Active-teknologi som gir uovertruffen pusteevne og temperaturregulering. Den innovative designen, med en blanding av 38 % nylon og 62 % ePTFE, gir vanntett og pustende beskyttelse, noe som gjør dem til det ideelle valget for alle værforhold i bakken.

For optimal varme har Dakine Excursion-vottene PrimaLoft® Gold-isolasjon, som består av 55 % resirkulert polyester og 45 % polyester. Denne isolasjonen, som er tilgjengelig i 170 g for votter og 230 g for votter, sørger for at fingrene holder seg behagelig varme, selv i de mest iskalde omgivelser. Kombinert med et fôr i en ullblanding på 360 g (64 % ull, 20 % polyester, 16 % nylon) er disse vottene et koselig tilfluktssted for hendene dine i vinterkulden.

Håndflaten på Dakine Excursion Mittens er laget av slitesterkt, vannavvisende 100 % geiteskinn, noe som sikrer langvarig bruk og overlegen ytelse. Ytterstoffet er en kombinasjon av 4-veis stretch softshell og skinn (41 % geiteskinn, 41 % nylon, 10 % polyester, 8 % elastan) behandlet med en DWR-finish (Durable Water Repellent), noe som gjør vottene ekstra slitesterke og værbestandige.

Med en mansjettlukking som er enkel å ta på og kan justeres med borrelås, gir Dakine Excursion Mittens en sikker og tilpassbar passform. De er enkle å ta av og på, og er praktiske uten at det går på bekostning av funksjonaliteten.

For å forlenge levetiden til Dakine skinnhanskene dine kan du vaske dem for hånd med mild såpe og varmt vann. Klem forsiktig ut overflødig vann før du henger dem til tørk, og unngå å bruke komfyr eller tørketrommel. For optimalt vedlikehold av vanntettheten anbefaler Dakine å behandle hanskene med Nikwax. Vær oppmerksom på at Nikwax kan endre fargen på læret, så det er lurt å teste det på et lite område før du smører det på hele hansken. Påfør Nikwax ved å smøre det på alle skinnområdene, og gjenta prosessen hver 30. dag og etter vask for fortsatt beskyttelse mot vær og vind. Berik vinteropplevelsen din med Dakine Excursion Mittens - der slitestyrke, ytelse og komfort går opp i en høyere enhet.

Spesifikasjoner
SKU: 10002002blk
Merkevare: Dakine
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.