Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Dakine Heli Pro 24L befinner seg midt i "gullsonen" for ryggsekker - verken for stor eller for liten. Denne allsidige sekken er designet for eventyrere som er på utkikk etter den ideelle følgesvennen på puddereventyr. Med en kapasitet på 24 liter byr Heli Pro på rikelig med plass uten å bli for stor.

{Takket være de spesialdesignede ermene til snøredskaper har du alltid spade og sonde innen rekkevidde, mens en romslig, fleecefôret lomme til skibriller og en uttrekkbar hjelmholder gjør det enkelt å oppbevare det viktigste mens du er på farten. Drikkemuffen fungerer også som oppbevaringsplass for den bærbare datamaskinen når du ikke er på fjellet.

Heli Pro tilbyr allsidige bærealternativer, enten du velger den vertikale bæreposisjonen for snowboard, den diagonale/rammebæreposisjonen for ski eller den horisontale bæreposisjonen for snowboard. Ryggpanelet med glidelås gir rask tilgang til hovedrommet, mens det hurtigtørkende nettingfôrede ryggpanelet sørger for komfort selv under intense opplevelser.

Ryggsekken har en egen lomme til snøverktøy, en romslig fleecefôret lomme til skibriller, en utvendig lomme til rask oppbevaring, en innvendig nettinglomme og en isolert hydreringslomme. Den har også et 38 mm polstret midjebelte for ekstra stabilitet og komfort, og en redningsfløyte på bryststroppen for nødstilfeller.

Heli Pro 24L Dakine Heli Pro 24L er ikke en hvilken som helst ryggsekk, men et uunnværlig verktøy for den seriøse fjellvandreren som setter pris på funksjonalitet og stil. Gå for gull med Heli Pro 24L og opplev hver eneste pudderdag med optimal komfort og bekvemmelighet.

Spesifikasjoner
SKU: 4202129990vintagecamo
Leveringstid: Bestilt før kl. 16:00, sendt i dag
Merkevare: Dakine
Kjønn: Menn, Damer
Sesong: 2023 - 2024
Technical specifications
Dimensjoner 21 x 12 x 8" [ 53 x 31 x 20cm ].

Vekt 0,77 kg (1,7 lbs)

Volum 1465 kubikktommer [ 24L ].

Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.