Det er kun venstre
På lager
Tilgjengelig online
Tilgjengelig i butikk
Tilgjengelig i butikk
Bestilt før kl. 15:00, sendt i dag
Gratis frakt
  • #1 På snowboards
  • Alle favorittmerkene dine under ett tak
  • Bestill før klokka 15:00 = sendt samme dag
  • Gratis frakt ved kjøp over € 99,95
Description

Hils på Dakine Tital Gore-Tex-hanske

Møt Dakine Titan Gore-Tex-hanske, klar for alt fjellet har å by på. Denne hansken kombinerer et vannavvisende og slitesterkt skall med et GORE-TEX-innlegg med Gore Warm-teknologi som gir optimal varme og vanntetthet. Enten du utforsker puddersnø eller bare nyter en dag i bakken, er Titan Gore-Tex Want designet for å fungere under alle forhold.

Denne hansken har en avtagbar Storm Liner-hanske som også er kompatibel med berøringsskjermer, slik at du kan holde kontakten med teamet ditt uten å fryse, og den letter tørkeprosessen etter en lang dag på fjellet. Rubbertec-håndflaten garanterer robust slitestyrke og et sikkert grep, mens den utvendige, vannavstøtende glidelåslommen er ideell for sikker oppbevaring av nøkkel og kontanter, og kan også brukes som varmelomme når termometeret synker.

GORE-TEX-innlegget med Gore Warm-teknologi, som består av 38 % nylon og 62 % ePTFE, gir en vanntett og pustende barriere som holder hendene dine komfortable uansett værforhold. Isolasjonen, som består av Hi Loft-materiale (50 % resirkulert polyester, 50 % polyester), sikrer et utmerket varme-til-vekt-forhold og gir den nødvendige beskyttelsen mot kulde.

Skallet på votten, som er laget av en blanding av 55 % resirkulert polyester og 45 % polyester med PFC-fri DWR, gir holdbarhet og beskyttelse mot vær og vind. Tricot-fôret på 150 g (100 % polyester) gir ekstra komfort, og hanskene kan lukkes med ett håndtak for enkel justering og tetting mot snø og vind.

Hansken er utstyrt med nyttige funksjoner, blant annet en utvendig, vanntett glidelåslomme som også fungerer som lomme for varmepakning, et tommelfingerpanel med nesetørk og en avtakbar håndleddsstropp for ekstra sikkerhet.

Den avtakbare Storm Liner-hansken er kompatibel med berøringsskjerm og gir et ekstra lag med varme og funksjonalitet. Med 280 g 4-veis stretchfleece (100 % polyester) holder denne fôringen hendene varme og gjør det enkelt å betjene berøringsskjermenhetene dine.

For å vedlikeholde Dakine kan votter uten skinn enkelt vaskes i maskin. Klem forsiktig ut overflødig vann før du henger dem til tørk. Det anbefales ikke å snu vottene ut og inn under rengjøringen. La helst vottene tørke i romtemperatur, unngå å bruke varmeapparat eller tørketrommel, da dette kan skade materialene.

Kort sagt, med Dakine Titan Gore-Tex Want er du klar for alle eventyrene fjellet har å by på, med den nødvendige varmen, vanntettheten og funksjonaliteten.

Spesifikasjoner
SKU: D10003184blk
Merkevare: Dakine
Sesong: 2023 - 2024
Kjønn: Menn
Anmeldelser
Kundeanmeldelser
Del dine tanker
Hvis du har brukt dette produktet, kan du dele dine tanker med andre kunder.
Skriv en anmeldelse
Loading...

You submitted your review for moderation.